Co do wyprzedazy w Olimpie: kicha...
Nie wchodziłam do wszystkich sklepów, ale te, w których byłam:
*KappAhl-w sumie porazka jak zawsze, chyb wiecej tam nie wejde, przeceny male, byle legginy kosztuja ponad 100zl, ciuchy marnej jakosci-tu nitka sie ciagnie, tu cos niedoszyte, bluzki na wyprzedazy od 60zl, rozmiary dziwne.
*Top Secret-tu zawsze wykupowałam pół sklepu na wyprzedażasz, a teraz-nic, mówiłyście o wielkich wyprzedazach, ale tu nic nie było ciekawego, a ceny wcale niepowalające

, min 30zł za jakies bluzeczki. To, co bylo po 100zł przecenione na 60zł

*LaVantil-wielki napis na pol szyby, ze wyprzedaz -70%, a tak naprawdę to samo i te same ceny, co przed wyprzedażą [stojaki z majtkami po 10zl, i stanikami po 25-35zł sa zawsze]-nieciekawe rozmiary staników-norma, nie bylo co sie cudów spodziewać

*Reserved-burdel jak zawsze, ludzi kupa, ciuchy w kazdym mozliwym miejscu w sklepie, moze bym jeszcze coś kupila, ale nie przygladalam sie za bardzo, bo miesiac temu tam kupilam kilka rzeczy, które mi sie podobaly, wiec teraz juz nie bylo co. Poodobaly mi sie legginsy z wystawy, ale nie moglam ich nigdzie znalezc, pani z obslugi tez nie wiedziala
![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
*CCC-wyprzedaz niektórych modeli, kolekcja karnawalowa+torebki w regularnej cenie
*sklepy Akcesoria-nic ciekawego, typowo na jakiegoś sylwestra te rzeczy, wszystko w cekinkach, innych blyskotkach-wyprzedazy to ja tam nie uswiadczylam
*Mohito-wyprzedaze jak to w Mohito

, torebki po 59zł-duze, małe po 39zł, troche palszczy na wyprzedazy-co ciekawe rozmiar 36-89zł, a 38-149zł

-ten sam plaszcz.
*Camaieu-ten sklep zawsze kojarzyl mi sie z ciuchlandem i nigdy nie mam do niego cierpliwosci, wyprzedaz niby -70%, ale wiekszosc rzeczy była -20%, -40%, dokladnie nie patrzylam, bo jak juz pisalam szlag mnie tam trafia.
*Sephora-troche wyprzedazy perfum, ale w sumie nic ciekawego, duza flaszka Amour Kenzo byla przeceniona, ale taniej i tak na Tru mozna kupic, Flower by Kenzo tez nie wiem po ile, bo nie zblizam sie do nich

, chyba Weekend Burberry-nie wiem po ile, bo na mnie sa baaaaardzo nietrwałe. Pewnie jakies Escady-norma

, Liberte Cacharel 30ml za 75zł.