Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 15:03   #1778
Claaire
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
dzień dobry
dziękuję dziewczyny za pocieszenie .powiem Wam szczerze, że tego bólu nie da się opisać, ta bezradność, tęsknota. no życie mi się sp.ier.do.liło. Delikatnie mówiąc. Wiem, że zawsze będzie ze mną..
dobra, bo zaczynam zamulać.

koleżanka Asia (ta od tego pijanego chłopaka) nie przyszła do szkoły, bo stwierdziła, że jest spalona przed klasą i w ogóle. Załamała się dziewczyna. Jak dla mnie to to jest śmieszne. Czym ona się przejmuje, przecież ona nie odpowiada za jego zachowanie. Ona po prostu stworzyła sobie jakąś chorą sytuację i teraz nie chce przyjść do szkoły. A, że tak powiem wszyscy mają tego chłopaka gdzieś, a do niej nic nie mamy.

ok ja lecę na mszę żbiki;* potem wpadnę.
niech już minie ta zima.
Pewnie teraz jest z tym 'na świeżo' i dlatego się tak przejmuje, za jakiś czas jej przejdzie

oj ja też chce koniec zimy

Cytat:
Napisane przez elajna888 Pokaż wiadomość

kocham takie klimaty orientalne <3
ehh ja też i to jak

Kupiłam sobie dziś repetytorium z polskiego operonu i chyba muszę z niego zacząć korzystać... :P i to jeszcze dziś
Ja zmykam sie coś uczyć, bo sobie codziennie coraz bardziej uświadamiam ile jeszcze mam do zrobienia

paaa ;*