2006-04-14, 19:18
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: naciagacz!!!! allegro
to rozejm?! 
owszem może nie fair ale to nie oszustwo, można tylko pluć sobie w brodę że nie kupiło się gdzieindziej taniej
aaaa i już mi obojętne ...
aniielica masz rację, ale nic z tym nie zrobimy ...
poza tym nie zauważyłam żeby iza_sut aż tyle miała wykupionego asortymentu ... bo np takie motylki jak guga podała są też u innych, a drobne koraliki nie oszukujmy się są łatwo zastępowalne, millefiori ma mało itd
ale ja już się nie upieram - bo znowu będzie że jej bronię (bronię bo jest ok wobec mnie, bo wywiązuje się szybko z umowy, bo jest moją ostatnią deską ratunku, bo gdzie indziej piszą mi "nie ma - będą pod koniec kwietnia" a ona "zobaczę co się da zrobić-odezwę się jak będę już wiedzieć")
nie jest ok dublowanie cen, ale co zrobić ... ale oszustwem to to nie jest 
guga1 - dam radę - nie martw się
mojej logiki raczej nie zrozumiesz ... może inaczej byś patrzyła na to jakbyś obiecała że zrobisz 5 par kolczyków komuś, a okazuje się że nigdzie nie ma takich korali jak ty potrzebujesz a u iza_sut są, droższe ale są ... to wtedy może zrozumiesz o co mnie chodzi ... czy byś obrażona na cały świat zawzięła się i nie kupiła nic, czy byś kupiła i cieszyła się że możesz być słowna i terminowo wywiązywać się z zamówień
i chyba złoty klient to ja nie jestem, aż takich zamówień nie składam ...
pozdrawiam
ps. ja pierwsze moje zamówienie zrobiłam akurat w qnszcie - strasznie przepłaciłam ...
|
|
|