Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 14:05   #4793
Cynamonkaa
Cytrynka

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Cynamonka, nie mogłabyś zmienić koloru czcionki? Wiem co się u Ciebie dzieje piąte przez dziesiąte, bo zwyczajnie mnie zniechęca ta jarzeniówa, oczy mnie bolą jak to czytam..więc omijam Twoje posty...i wiem, że nie jestem jedyna tu w wątku. Więc wiem, że sądzisz, że wygląda to fajnie, ale to nie ty to musisz czytać

Ja uważam, że ty się tak panicznie boisz być sama, że byś mu wybaczyła nawet jakbyś go przyłapała z inną w łóżku. Mam wrażenie, że ty MUSISZ z kimś być, a w zasadzie sądzisz, że musisz. Ten facet to jakaś pomyłka, porażka. Myśli, że mu wszystko ujdzie na sucho, i ty to potwierdzasz - on Ci wyskakuje z takimi rewelacjami, a potem Ci wysyła buziaczki na gg i mówi coś o piosence, a ty to łykasz jak młody pelikan no witki mi opadają jak to widzę, co ty robisz na wątku dla zazdrośnic? My tu walczymy z NIEUZASADNIONĄ zazdrością, a ten facet się całuje z innymi dziewczynami a ty chcesz się uważać za zazdrośnicę, i z tym walczyć?
Nie,to nie jest tak. Nie chce być sama bo go kocham nie dlatego że panicznie boje się samotności. Ja wiele razy byłam zazdrosna nie mając ku temu żadnego powodu dlatego się tu znalazłam. Wiem że uważacie go za świnie i to normalne, ja też go uważam za zwykłego skur.wiela po tym co zrobił ale nie chce żeby ktoś oceniał to czy dalej powinnam go kochać, bo każdy ma do tego inne, prywatne podejście. Jestem naiwna, możliwe. Ale z tym nikt nie pomoże mi się uporać, tylko ja sama

Cynamonkaa jest offline Zgłoś do moderatora