2010-01-11, 14:33
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Hejka. Witam sie z wami w ten paskudny sneigowy i zimny dzien 
Ale jest fajnie. a przewaznie jesli chodzi o Duncana i moje wysiłki. nie mam wagi-nikt z bliskich nie ma-musze kupić sama-ale dzis zapiełam pasek od spodni na dziurke ciasniej normalnei szok. i faktycznie popatrzyłam na siebie to cała jakbym otęchła i zmalała optycznie o centymetr Ale mam happy gębulkę a to 5 dzień a od jutra lece na przemienną juz.
Cytat:
Napisane przez RNG
http://www.hotelnowydwor.eu/ Hotel Nowy Dwór i płacimy 160zł/os i za poprawiny 50zł/os  sala do 90 osób. (powyzej 80 osob nie placimy tantiemu i korkowego) Zakochalismy sie w niej jak tylko ją zobaczylismy 
|
ładna sala ale dla mnie troche za wykwintna. znaczy super elegancka ale widze tam szwedzki stół?-a na stołach nic?-stół szwecki na wszelkich imprezach gdzie byłam to masakra masakryczna. pchanie do stolików i strazne rzeczy.
Cytat:
Napisane przez 87_meg
tż juz pojechał... wiec ja sie zaraz kłade musze sie wyspać bo jutro ide na nockę rodzić..
dziś jak wracalismy od tz przechodząc koło koscioła woła nas chłopak i prosi o pomoc.. no to tż pobiegł do niego okazalo sie ze kwestował i napadli na niego i ukradli mu puszke no to tz dawaj w długo i biegnie -zapytał tylko gnie pobiegł a ze on sportowiec  dogonił ich było ich dwóch jeden uciekł drugi oberwał buta od tz i złapał do nawbija ł mu tam ostro trzymał i zadzwoniłam na policje... a ten mu jeszcze grozi nawet nie wiesz z kim zadzierasz to tz jak mu odpowiedział hehehe wszystko obięte cenzurą hehhe.. ehhh obrońca mój to juz drugi raz złapał zlodzieja tylko ta pierwsza sprawa była duzooooo poważniejsza..
masakra co on sobie myslał heheh przeciez on nie miał szans z tż  i krasc pieniądze na tak szczytny cel... żal.pl
dobra to uciekam
dobranoc 
|
ALE ODWAZNY TŻ!!!
Cytat:
Napisane przez dottta
Dzień dobry.
Ja dziś trzeci dzień na proteinach (-1,2kg w tym spadło mi trochę % tłuszczu w organizmie a woda wzrosła) i chyba wprawiam sie w te przepisy Dukana i jest mi łatwiej niż na początku  Tylko jest problem o którym Jola wspominała  NIE MA normalnego nabiału bez tłuszczu i węgli - my też robimy z siebie głupków latając jak maniacy po sklepie ale albo w ogóle nie było i niema albo było i wyszło albo niby jest tyle że skład na pewno nie jest "chudy" (tona węgli wpisana malutkimi cyferkami  ).
Mój tż od jutra przechodzi na PW a ja nadal na protalu 
|
A ja znalazłam biały ser-chyba bielucha czy duszek? ma 18g białka,3g weglowodanów i 0 tłuszczu. jedyny któy znalzałam w miare ok.
A moze trzeba odwiedzić sklep z żywnościa dla diabetyków??? tam sa bezcukrowe i bezwęglowodanowe rzeczy napewno.
Cytat:
Napisane przez dottta
dzięki dziewczyny
powiedzcie mi jak rozwiązujecie kwestię transportu gości? A może przyjeżdżają na własny koszt i własnymi środkami transportu? U nas nocleg dla wszystkich odpada - po częsci dlatego że wiele osób zwyczajnie będzie chciało zostać. Z gadki kuzynki którą tu przytaczałam wyszło że część rodziny będzie liczyć na transport spod domu a bez przesady - nie stać mnie na taksówki dla wszystkich  Myślałam o busie ale jak to rozwiązać 
|
Ja szczerze to mam gdzieś jak sobie ludzie podojezdzaja(ci z mojej rodziny).Moja rodzina w sumie weseli sie na potęgę,dużo tego było i ani razu nie było sytuacji żeby był jakis nocleg. zresztą uwazam,że kto ma dojechac i chce,to dojedzie. zawsze mozna w pare osób 1 samochodem itd. Jakoś moja strona rodziny nie robi problemów-i nawet można to ując "nie śmie" o takierzeczy pytać,bo wie ile wesele kosztuje.
Natomiast od strony tż goście są ok.80 km od miejsca ślubu-więc będzie autobus jeden-a odwozic będzie około 5 rano po weselu -czyli prawie komplet ludzi do końca wesela bedzie a nie pustki na koniec 
A jesli ktos sobie zyczy to pokoje noclegowe w miejscu wesela sa-to mogą sobei na swój koszt zamówić. Sama tak mam zamiar zrobic-bo mam wesele w łodzi w tym roku-i do Warszawy nie bede wracała odrazu-więc sami pokój wynajmiemy i smai zapłacimy. A nie młodych obciążać.
Cytat:
Napisane przez dottta
szukałam bo od dawna tylko taki wcinam z Piątnicy lekki (ale brzydal ma 3,5g węgli  )  tyle że po prostu wywiało wszystko - chyba wiekszosc ludziów przeszło na Dukana 
|
taaa...hcyba wszyscy sie Dunkanują 
Cytat:
Napisane przez dottta
ale mam dziś pyszności na "obiad"  gotowane jajka z tuńczykiem i cebulą   dobrze że siedzę sama w domu 
|
mniam mnia. a ja na obiad mialam mięsko wołowe gotowane-polane sosem musztardowym z otrebami-i zamiast surówki serek biały wiejski light doooooobre byłoooooo...
Cytat:
Napisane przez Mihasia
Hej dziewczynki 
Dawno mnie tu nie było, ale teraz juz będę częściej zaglądała. Oświadczyny były 13.09.2009 bardzo romantyczne na promenadzie w Sousse, były konie, dorożka i oczywiście mój wspaniały narzeczony z prześlicznym pierścionkiem  . Ślub planujemy na 13.08.2011, sale w zasadzie mamy juz wybraną, zespół to mały problem tak samo jak barman, którego sobie wymarzyłam. Powiedzcie laski czy, ktoras bedzie miala barmana i juz ma cos zarezerwowanego bo nie wiem jak sie za to zabrac. Gdzie szukac i wogole. Pozdrawiam mihasia 
|
BARMAN- ja kiedys myslałam o tym.ale pogadałam z wlascicielką sali i powiedziała,ze na tyle wesel co robiła i sporo osób miało barmana-nikt nie był zadowolony do końca-to koszt duży jednak-wódka kolorowa i dobra kosztuje o wiele więcej niż czysta-do tego soki i przyprawy-wychodzi to duzo. jak usłysząłam cenę jaka sama włascicielka mojej sali dała za barmana na weselu syna-chyba 15 tysięcy z pokazem!-to umarłam na stojąco.... no ale wesele było duże bardzo bardzo... ale to i tak pomijam...
Cytat:
Napisane przez Mihasia
Koszt
Ps. A tak z innej beczki, jakie wy stoły będziecie miały na sali okrągłe czy prostokątne połączone?
|
Okrągłym stołom mówimy nie ja mam zle wspomnienia ze stódniówki jesli chodzi o takie stoły-zero integracji między gośćmi bo daleko od siebie. nie no masakra.bleee... ale to ja tak uważam nie wiem jak reszta
|