2010-01-11, 14:35
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
to chyba litrowa odzywka , a wlosy na zapałkę 
|
Ej, ja też tak zużywam odżywki jedna, klasyczna pojemność 300 ml starcza mi spokojnie na 2 miesiące, przy prawie codziennym jej używaniu chyba muszę kiedyś zrobić zdjęcie ile nakładam na włosy 
Cytat:
Napisane przez motylek1007
powiedzie mi, czy jako własciciel mieszkania, musze cos z tego zaznaczyc?
czy mozemy ten protokół-zdawczo odbiorczy wypisac i zaniesc do gazowni nim podpiszemy umowe kupna-sprzedaży z włascicielem? (on wyraża zgodę), albo czy mozna to zrobic w dzien podpisania umowy, ale PRZED jej podpisaniem? (jestesmy umówieni na pozną godzine, a po adwokacie nie zdązymy)
chodzi o licznik gazu
|
A to nie jest tak, że to właściciel mieszkanie takie coś zanosi do gazowni? Niedawno moja znajoma sprzedawała mieszkanie i przed samą wyprowadzką i przekazaniem klucza spisała stan liczników i zawiozła to do biura.
Cytat:
Napisane przez dymka
Nie przepadam, ani za starymi ani za nowymi (nowe mnie wkurzają nieprzeciętnie  )
|
Też nie lubię Bajmu, denerwuje mnie Beatka ale mam taką ciekawostkę, że kiedyś była sąsiadką mojej znajomej - Bajm jest z tego samego miasta co ja 
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
TŻ napisał próbną maturę z angielskiego na 98 % 
|
Gratuluję!
A jaką, podstawową czy rozszerzoną? 
Cytat:
Napisane przez motylek1007
w Lidlu jest promocja na szpinak 
|
Świeży? 
Cytat:
Napisane przez szmyrk
A z tym "lirojem" to sobie sama wymyslilam. Brzmi tak jakos bardziej swojsko niz lerą merlą, jak to mniej wiecej prawidlowo brzmi, podobno.
Nawet sie potrudzilam, i zeby bylo jasne wszystko, zrobilam polskie znaki na tej dzikiej klawiaturze, ktora tu mam przed soba i przez ktora pisze bez nich. Po ich obecnosci lub braku mozna poznac, skad pisze 
|
Też mówię Liroj 
Cytat:
Napisane przez Renia90
yhm  ja mam ich mnóstwo ;p a jeszcze przybywa

|
Ja też, mam całą kolekcję misiów na parapecie już jest prawie 30 kiedyś Wam pokażę
Czas edycji: 2010-01-11 o 14:38
|
|
|