Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY......
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 15:51   #48
lorane
Rozeznanie

Przekupka: 30 pkt / 100% pozyt.
GG do lorane
Dot.: Fergie wymienia: kolorówka(meteoryty), minerały, pielęgnacja(filtry), PERFUMY..

Cytat:
Napisane przez ferguusson Pokaż wiadomość
Ok-czyli dla mnie hydrolat, HA i skladniki na bha (bha jest dobry dla naczynkowcow czy pha..?)

w Twoim watku wyczytalam ze potrzebujesz tez:
-miceli(mam maly micel Avene i LRP, wkleje pozniej zdjecia)
-filtrow - wiekszosc Avene, mleczko Klorane, Boots Soltan(gdyby ktoras z was miala dostep do sieci Boots i mogla mi go zakupic przy okazji wymiany, bylabym bardzo wdzieczna, wplaty moge dokonac jeszcze przed zakupem)(mam dostep do Bootsa i TBS, jesli chcesz moge cos Ci kupic i dolaczyc do wymianki)
-mam jeszcze dwa nieuzywane pedzle z Urban Decay(dorzuce tez zdjecia, wczoraj dopiero zalozylam watek nie uzywam bo.. maluje sie palcami)

Naczynkowcom nie szkodzw PHA i BHA, jedynie AHA drazni naczynka.
Tylko skoro masz naczynkowa skore, to nie polecam rozpuszczania BHA w etanolu Tutaj jest fajny przepis na tonik BHA bez alkoholu :
http://www.zrobsobiekrem.pl/?bezalko...-alantoina,159 wszystkie skladniki moge Ci przeslac.
Bylabym Ci ogromnie wdzieczna gdybys zakupila mi Soltana SPF 50+
W takim razie czekam na zdjecia
Moze widzisz cos jeszcze w moim watku? z rzeczy do wymiany mialabym jeszcze dopiero co otwarta wode termalna Avene 150ml, cement termiczny Kerastase, olejek myjacy pomaranczowy z BU. Jakas lyzeczke miarowa tez moge dorzucic jak nie masz, bedzie Ci sie latwiej odmierzac skladniki
lorane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując