Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
Napisane przez lain
nooo dobrze, ze Tancia nie kupila bezy 
ja zawsze mialam troche kompleks na punkcie swoich bioder  dopiero teraz zaczynam dostrzegac zalety i piekno moich klepsydrowych ksztaltow 
|
ja zawsze miałam na punckie ud Ale jak odkryłam, że biodra plus talia to super połaczenie to przestałam sie przejmowac udami W ogóle w ciągu ostatnich dwóch kilku dni schudłam, chyba z tych emocji i już ważę ładnie 56 kg czyli elegancko w sam raz Jeszcze pewnie stres przedślubny spowoduje ubytek za 2 kg, więc juz w ogóle jamajka
Cytat:
Napisane przez lain
a tort zamowie osobno w przetestowanej juz pracowni tortow artystycznych, bo tu mi nie zrobia takiego jak sobie wymysle  tylko musze sie pospieszyc, bo podobno te angielskie torty tez musza miec takie stojaki, bo te kolejne warstwy nie leza sobie warstwa na warstwie (a nie wierzylam TZowi jak mowil, ze z punktu widzenia fizyki to niemozliwe  ) tylko wlasnie na stojaku ktorego nie widac 
|
eee a ja wczoraj a targach pytałam czy do angielskeigo piętroego trzeba i pani powiedziała, ze nie.Widać każdy ma swoja technikę.
Tżcik nam policzył rate kredytu i wychodzi super Nawet jakbym dostała pracę za małą kase to moja pensja pokryje ratę
Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-11 o 15:21
|