Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 15:18   #2728
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
nooo dobrze, ze Tancia nie kupila bezy
ja zawsze mialam troche kompleks na punkcie swoich bioder dopiero teraz zaczynam dostrzegac zalety i piekno moich klepsydrowych ksztaltow
ja zawsze miałam na punckie udAle jak odkryłam, że biodra plus talia to super połaczenie to przestałam sie przejmowac udamiW ogóle w ciągu ostatnich dwóch kilku dni schudłam, chyba z tych emocji i już ważę ładnie 56 kg czyli elegancko w sam razJeszcze pewnie stres przedślubny spowoduje ubytek za 2 kg, więc juz w ogóle jamajka

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a tort zamowie osobno w przetestowanej juz pracowni tortow artystycznych, bo tu mi nie zrobia takiego jak sobie wymysle tylko musze sie pospieszyc, bo podobno te angielskie torty tez musza miec takie stojaki, bo te kolejne warstwy nie leza sobie warstwa na warstwie (a nie wierzylam TZowi jak mowil, ze z punktu widzenia fizyki to niemozliwe ) tylko wlasnie na stojaku ktorego nie widac
eee a ja wczoraj a targach pytałam czy do angielskeigo piętroego trzeba i pani powiedziała, ze nie.Widać każdy ma swoja technikę.

Tżcik nam policzył rate kredytu i wychodzi superNawet jakbym dostała pracę za małą kase to moja pensja pokryje ratę

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2010-01-11 o 15:21
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora