Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poużalajmy Się Nad Sobą....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-14, 19:26   #2113
natuska17
Zakorzenienie

Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Cytat:
Napisane przez witch_18
teraz na mnie przyszła pora się trochę poużalać..
nie wiem co mam zrobić z babcią i mamą pokłóciły sie jakiś czas temu i teraz mama wcale nie odbiera telefonów od babci ja oczywiście (jak zawsze) znajduje się pomiedzy 'młotem a kowadłem' bo babcia teraz mi płacze do słuchawki,żali się,a ja nie wiem co mam jej mówić.rozumiem ją bardzo dobrze co czuje,wiem,że liczy,ze pogadam z mamą..z drugiej strony rozumiem też moją mamę,ze wkórza sie na babcię,bo moja babcia jest dosyć...marudna,lubi mamie powtarzać coś kilka razy zawsze jakoś je godziłam,ale teraz wogóle boje się odezwać do mamy,żeby mi się zaraz nie 'oberwało'
muszę je jakoś pogodzić na świeta,ale nie mam pojecia jak
w dodatku kumpela zaproponowała mi wyjazd do pracy do Niemiec na cały czerwiec.zarobiłabym sobie troche kasy,tyle że wtedy nici z moich planów,bo 30 czerwca zaczyna się w Olsztynie Memoriał na który tak bardzo chciałam jechać..można powiedzieć,że to moje marzenie
i nie wiem co robić..niby wybor jest prosty,ale strasznie szkoda mi Memoriału
Witch Skarbie Smajl proszę ładnie na buźkę zarzucić i nie smucić mi się więcej. Jeśli tak bardzo chcesz być na Memoriale (odmienia się to?), to zostań w Polsce. Zawsze możesz pójść do pracy gdzieś u siebie w mieście, albo na staż, żeby sobie dorobić
A babcia z mamą, to myślę, że pogodzą się przy świątecznym stole. Nie wiem jak to u Was wygląda, ale pewnie spędzacie święta razem i teraz stanęło pewnie na tym, że Wy nie pójdziecie do babci, albo ona nie przyjdzie do Was. Także proponuję wykombinować, by jednak doszło do wspólnego spotkania. Pogadaj z mamą, wytłumacz jej, że źle się czujesz w tej sytuacji, i nie chciałabyś tak jak one, żyć kiedyś z nią w ciągłej kłótni. Rodziny się nie wybiera, a matka jest tylko jedna -> święte prawdy Szkoda czasu na kłótnie, niech obie pójdą na kompromis. Duże kobitki to już w końcu są, więc dlaczego ma się tym wiecznie przejmować tylko Ewelinka? Buźka słonko, trzymam kciuki, będzie ok

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora