2010-01-11, 17:37
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Przyszle i obecne mamusie z USA
No ja tez bardzo lubie Ellen I rowniez zamierzam ogladac American Idol - miedzy innymi dlatego, ze ona tez tam bedzie Wiem, ze premiera leci jutro - wiesz moze o ktorej? Bo nie moge zlapac reklamy, a w ciagu dnia wogole nie siedze przed TV.
Co do Duggar'ow, to nie wiedzialam, ze im dzieciatko juz sie urodzilo. Wiedzialam, ze ona ma rodzic dopiero w marcu - teraz to zdecydowanie za wczesnie Jejku, mam nadzieje, ze to malenstwo przezyje. Teraz sobie wlasnie wpisalam w google i poczytalam o nich, ale przeczytalam tylko tyle co Ty mi tez napisalas.
Swoja droga, to wydaje mi sie, ze Duggars'y bardzo ryzykuja z tymi ciazami jedna za druga. Jedno dziecko sie urodzilo w grudniu, a kilka miesiecy po byla juz kolejna ciaza (i to po cesarskim cieciu, co jeszcze bardziej komplikuje sprawe). Takie cos robi zagrozenie i matce i dziecku. Ciekawe czy nadal beda robic dzieci bez zastanawiania sie po takim incydencie 
Ojej, biedny Oli To prawda, ze dziecko musi nie raz ponabijac guzy, zanim normalnie bedzie chodzic. U nas z Adasiem bylo 2 powazne wypadki w okolicach jego roczku - pierwszy raz upadl w mall'u na betonowa podloge i bylam niemalze pewna, ze odgryzl sobie dolna warge. Ale na szczescie okazalo sie, ze tylko bardzo gleboko sie ugryzl i wszystko sie samo zagoilo. No a drugi raz potknal sie i wyladowal na wykafelkowanej podlodze u nas w domu i caly byl zalany krwia. Tym razem myslalam, ze odgryzl sobie kawalek jezyka. Ale tez na szczescie okazalo sie wszystko ok.
Kiedy Twoj Oli zaczal chodzic? Bo moj Adas zaczal chodzic miesiac przed pierwszymi urodzinami i juz tak dobrze chodzil majac 1,5 roku.
NURSING is my profession!
|
|
|