2010-01-11, 16:50
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
Napisane przez patinka_
jestem po wizycie-więc wyniki z wymazu super,idealne-oprócz licznych pałeczek kwasu mlekowego nic nie ma-uf....
powiedziała,że jestem już przygotowana do porodu,ujście zewnętrzne otwarte,wewnętrzne jeszcze trzyma-cokolwiek to znaczy,bo z tymi ujściami to jeszcze nie słyszałam...może rzeczywiście coś się zmieniło,bo mnie zawsze bolało przy badaniu ginekologicznym a dzisiaj nie...
łożysko jeszcze się nie starzeje, przepływy dobre.Poprosiłam o zważenie małego-waży 2500g i musiałam mieć tragiczną minę,bo zaraz zaczęła tłumaczyć,że to wcale nie mało...eh...sama nie wiem-jak na chłopca...-w środę kończę 38 tc
|
Nie przejmuj się, po prostu może należeć do średniaków , podobnie jak mój - tydzień temu ponad 27oo, a poza tym waga USG jest naprawdę orientacyjna
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------
Cytat:
Napisane przez PatkaM84
ja na początku nie chciałam szczepic przeciwko rotawirusom, ale w sumie jednak chyba zaszczepimy. Na pneumo i meningo dopiero będziemy szczepic po skończonym roku 
|
Ja nie zamierzam narazie szczepić, gdy pójdzie do przedszkola, to się zastanowię.Wtedy to ma sens.Zresztą ja trochę sceptycznie podchodzę do wszelskiego rodzaju szczepionek. Szczepienie nie chroni na całe życie przed chorobą, a poza tym ostatnio gdzieś czytałam, że przechorowanie np. świnki lepiej chroni przed nią niż dawka szczepionki.
|
|
|