Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 16:52   #3998
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a
Konto usunięte

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
A co do depilacji - robię nogi od kolan w dół (bo na udach mam niewiele niewidocznych włosków), linię bikini i pachy. To u kosmetyczki bo sama nie jestem w stanie tych miejsc zrobić dokładnie. Natomiast samodzielnie depiluję sobie ręce - wiem że brzmi jak fanaberia, ale miałam na nich naprawdę mnóstwo ciemnych włosów, jak nafaszerowany testosteronem facet... (jak pierwszy raz wydepilowałam to brat zapytał gdzie zgubiłam futerko ). Robię to od 5 lat - dziś odrastają śladowe ilości, cieniutkie i jasne, jest super

Do kosmetyczki chodzę nieregularnie, raczej jesienią i zimą - latem nie mam możliwości zapuszczać włosów na nogach czy pod pachami, bo się rozebranym chodzi Ale i tak widzę, że za każdym razem odrastają słabsze i w mniejszej ilości. Dziś za nogi, bikini i pachy dałam 70 zł (w osiedlowym saloniku) - cena bardzo przyjazna więc tym bardziej warto
Violl, to ja chyba do Ciebie zacznę jeździć, za same ręce 40 płacę... na szczęście nogi zrobiłam laserem w dużej części (nie wytrzymałam po 3 zabiegu, na 4 już nie poszłam ) i rosną sobie tylko niektóre i powoli. i depilacja rąk nie brzmi dla mnie jak fanaberia znam ten ból ciemnych włosów

Cytat:
Napisane przez kamilanna Pokaż wiadomość
Viol

Kurcze-te bikini to musialo bolec
nie boli aż tak, przed pierwszym woskiem się spodziewałam że będzie strasznie, a tu się okazało że ból mniejszy niż przy depilacji brwi pęsetą

Kami, fajnie że Cię docenili
c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a jest offline Zgłoś do moderatora