Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nurtujące pytanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 18:00   #3
Honcia
Zakorzenienie

Dot.: seks- nurtujące pytanie ;p

Cytat:
Napisane przez Julinda Pokaż wiadomość
Przeglądałam to forum bez logowania się, jednak nie znalazłam dokładnej informacji na to, czego szukam.
Do tej pory uprawiałam jedynie seks oralny z moim tż i powstrzymywał on wytrysk. (zwykle wszystko trwało ok godziny). Wiem, że w wyniku podniecenia może być wydzielany ejakulat mogący zawierać plemniki, jednak jego członek zawsze pozostawał, że tak powiem ,,suchy" (dla lepszego poślizgu podczas igraszek używaliśmy żeli).
I teraz pytanie które mnie nurtuje. Zastanawialiśmy się nad rozpoczęciem współżycia, ale nie będziemy mieć możliwości widywania się regularnie, dlatego po prostu nie chcę przyjmować antykoncepcji hormonalnej. Bardziej chodzi mi o prezerwatywy. Wiem, że plemniki to żadne spider many itd i że w ciążę wcale tak łatwo się nie zachodzi.
Jednak biorąc pod uwagę czarny scenariusz, że gumka podczas stosunku pęknie (choć przy prawidłowym założeniu to raczej nie powinno być prawdopodobne)- jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, gdy do wytrysku we mnie nie dojdzie?
Przepraszam za takie pytanie, ale po prostu chciałam żeby ktoś mi odpowiedział prosto z mostu :P

Jest tak małe, że nie ma sobie czym głowy zawracać.

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując