2010-01-11, 18:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III
Cytat:
Napisane przez plesiunia
To ja pisałam o avonie, najgorsza inwestycja w moim życiu(pomijając tunikę bez ramiączek którą można nosić jako sukienkę kosztowała 14,99). a jakby pod podkład koleżanka nałożyła najpierw bazę to by to się trzymało???
|
Hmm to tez zalezy na pewno od bazy.. Tak samo jak z cieniami do oczu, jedne na bazie przetrwaja noc, choc sa slabe, inne nie. Ale mimo wszystko, jak dla mnie to jest to straszny podklad, mialam go jak bylam 'mala', na szczescie potem trafilam na wizaz i kupuje sprawdzone rzeczy
Nie mniej tak jak pisalam o tym pudrze, tak sie uczylam na zajeciach i tak tez sie u mnie sprawdzalo
Cytat:
Napisane przez Jigoku
Właśnie? 
|
Pisalam o sobie, ze ja sie wyglupie nie Wy.
Obawiam sie po prostu, ze jako jedyna, albo jedna z bardzo nielicznych ubiore dluga sukienke. Mam w planach szyc (tzn. musze teraz kupic material, sukienka jak u Vannessy Hudgens,taka czerwona, pewnie kojarzycie ), a jeszzce nie spotkalam dziewczyny w klasie chociazby ktora by ubrala rowniez dluga. Na wizazu tez wiekszosc widze krotkie, stad moj post
Cytat:
Napisane przez lotuus
To jest wizaż, forum publiczne, normą jest, że jest więcej obserwujących niż udzielających się. czytam Was od dłuższego czasu, śledzę historie każdej z Was, czytam relacje ze studniówek. Jednak chyba niepotrzebnie, gdyż stworzyłyście tak zamknięty krąg, że jednak nie nadaje się to chyba na wizaż, skoro lecą teksty typu "to wyrzucamy ją..". ja tez z chęcią pooglądałabym i powstawiała zdjęcia do albumu,ale po co, skoro tworzycie tak zamknięty krąg?! nie chcecie, by te zdjęcia ktoś wykorzystywał? to może trzeba znaleźć album, gdzie przez normalną przeglądarkę nie można skopiować zdjęć?
Sorry, że to wszystko piszę, że moja 4 czy 5 wiadomośc tutaj ma taki charakter, ale przesadzacie..
To taka moja skromna dygresja  .
|
Niestety musze sie zgodzic, troche niemilo sie czyta niektore rzeczy
|
|
|