Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 19:45   #4645
19agusia91
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część V

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Tak jak większość z Was byłam dziś w Rossmannie na zakupach Zawiodłam się promocją na Herbal Essences odżywka do włosów 4oo ml, ponieważ cena 7.79 zł dotyczyła tylko 1 rodzaju: nie łam się! - reszta była w regularnej cenie 12.99 zł Z innych rozczarowań to mydła w płynie Palmolive i Nivea - w promocji były tylko zapachy, które w ogóle mi się nie podobają

Moje zakupy [wszystko z oferty promocyjnej] to:

• Adidas żel pod prysznic Full Balance relaxing - wg oznaczeń na półce tylko 2 rodzaje tych żeli były w promocji z czego dostępny był tylko ten mój
  • Herbal Essences szampon 25o ml
  • Herbal Essences odżywka 25o ml z tej samej linii co szampon i w tej samej cenie promocyjnej
  • Pearl Drops pasta wybielająca do zębów
  • Paloma żel Aloe Vera
  • AA Men Sensitive kojący żel po goleniu - dla TŻ
  • podpaski Bella Perfecta Rose
  • Zewa Deluxe chusteczki higieniczne
  • Cillit Bang uniwersalny płyn do czyszczenia

Zamierzałam jeszcze kupić, ale nie było:

• Velvet ręcznik kuchenny
  • zaparzacz do herbaty [sitko]

Podsumowując - zakupy uważam za udane Oprócz dwóch wspomnianych wcześniej rzeczy kupiłam to co chciałam. Szkoda tylko, że Rossmann nie do końca sprecyzował niektórych z promocji

Ludwika rumiankowego używam już od dłuższego czasu i też uważam, że przepięknie pachnie
ja się zdziwiłąm , bo u mnie wszystkie HE były przecenione, i szampony i odżywki, na 5,69

Cytat:
Napisane przez TOMORROW Pokaż wiadomość
przyszłam się pożalić

czuję się oszukana przez rossmanna

wzięłam przecenione 4 dezodoranty Lady Speed Stick, żel Adidasa i szampon Palmolive, do tego papier toaletowy- a przy kasie ponad 60 zł. do zapłaty...

pytam-co wskoczyło jako w promocji- 1 Lady Speed Stick

pytam grzecznie, czemu nie te inne, skoro w gazetce jest jak byk "różne rodzaje"
a pani zawołała jakąś inną, a ta do mnie z mordziagą, czemu biorę produkty, pod którymi nie było etykietki promocyjnej i chcę w promocji, a "różne rodzaje" nie znaczy "wszystkie"
ale "różne" to wypadałoby, żeby choć 2 były,a nie po 1 rodzaju!

i na półkach na tych etykietkach też taka zmyłka -jest napisane "różne rodzaje"

specjalnie to robią, licząc , że ktoś przy większych zakupach się nie zorientuje

oczywiście zrezygnowałam z prawie wszystkiego

i jeszcze to babsko takie niemiłe-pewnie babka wkurzona, bo musi co chwile przybiegać wykasowywać produkty, z których ktoś rezygnuje
Napisz do rossnetu.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora