Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 20:49   #83
liv87
Guerlain Lover

Dot.: Moja kolekcja perfum - część V

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
nieśmiało prezentuję mój "zbiorek", bo przy Waszych kolekcją tego nazwać nie można

flakony:
Kenzo Flower
Chanel Coco Mademoiselle
Cat Deluxe NC
Not For Everybody Bruno Banani
Pure Woman Bruno Banani
Covet Sarah Jessica Parker (wczorajszy nabytek w ciemno)
Summer Kate Moss
Lolita Lempicka
Chic Celine Dion

próbki:
Euphoria
Moschino Glamour
Bvlgari Omnia Amethyste
Sexy Darling Kylie
Hugo Boss Femme
pewnie, że to kolekcja i to jaka ładna

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Czas na mnie.
Niedawno nauczyłam się nie tylko testować, ale również używać perfum.
Nastąpiła mała rewolucja- wszystkie flakony sprzedałam, a w ich miejsce przyszły te, które widać- szybko się to stało- w ciągu dwóch tygodni (jeszcze się zastanawiam nad dwoma malutkimi, czy je zatrzymać i nad jednym dużym).
Małe na przedzie to: Dolce Vita (pozycja zagrożona), Cristalle edt, to czerwone leżące jest puste po Samsarze i czeka na wypełnienie, Ysatis edt (poz. zagrożona), Palazzo.
Duże na górze: 5 Eau Premiere, Scent Miyake, Lou Lou, Elle Summer YSL, Nocturnes Caron (poz. zagroż.) i Eden.
I strasznie mi dobrze z taką ilością, nareszcie wiem, co "na siebie włożyć".
Na pewno dojdzie jeszcze któreś wcielenie Shalimara, jakieś szyprzysko...no i jak w sklepach z odzieżą- ciągnie mnie do wiosny (Stella in Two Peony).
Och, nawet nie myślałam, że tak przyjemnie będzie się pisało o swoich zbiorach Załącznik 2776441
Zazdroszczę ograniczenia się, w sumie mogłaby, potrafiłabym, ale nie chcę zazdroszczę Premierowej Piątki, Dolce vity...

Cytat:
Napisane przez agus79 Pokaż wiadomość
A oto moja kolekcja malutka tak pachnaza zakonczylam rok 2009.Oby rok 2010 byl bardziej pachnacy czego zycze Wszystkim
MAlutka? Wątpię... Ale śliczne Łączy nas Nina i Euphoria, ale Słonik... zazdroszczę

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora