2010-01-11, 19:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Napisane przez MALENSTWO84
pewnie tak, ja sie na tym nie znam  chyba mnie panika jakas przy okazji ogarnela  juz sama nie wiem, moze faktycznie jesli nie pazdziernik (bo w sumie i tu pogoda moze splatac figla - zamiast umiarkowanego ciepelka, albo przynajmniej słoneczka - zima) to styczen... porozmawiam z TZ jutro. dzis piffffkuje i mi sie zmyl lobuz jeden z domu  chyba nic innego mi nie zostaje jak przemyslec jeszcze raz temat i przede wszystkim poczekac do srody, jak juz obejrzymy ten kopiec. A skad jestes, moze kogos w razie czego polecisz z tematu foto ?? nas by interesowal krk albo okolice
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------
matko kochana! kupa kasy. my tez myslelismy o wynajmie, bo ja jestem ze swietokrzyskiego i tam jest cala moja rodzina.znalazlam gdzies informacje, ze placi sie "za kilometry". mnie z obliczen wyszlo kolo 800 zł. chyba, ze doliczja sobie tez za samow wynajecie autokaru...
|
to zależy gdzie. faktycznie firmy przewozowe podają w cenniku za kilometr ale np. w przypadku busów na wesele często inaczej nalicza się opłaty bo za h wynajęcie (my zaleźliśmy taki u nas 90zł/h na wesele).
|
|
|