Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tegoroczne licencjatki - czyli w pogoni za wyższym wykształceniem :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 20:09   #8
bura kocurka
Zakorzenienie

Dot.: Tegoroczne licencjatki - czyli w pogoni za wyższym wykształceniem :)

Cytat:
Napisane przez Hot Lady Pokaż wiadomość
opowiedz troszkę o kierunku, chyba interesujący, lecz zdaje się po nazwie, że dla tęgich mózgów
jeśli rzeczywiście max 20 stron to nie ma gdzie się spieszyć co chcesz robić po studiach? tzn jaką pracę chciałabyś wykonywać

zgadzam się o Masłowskiej było głośno, ale jest dosyć specyficzna jak obejrzałam Wojną polsko ruską i ją w roli samej siebie to nie wiedziałam co o tym myśleć
rzeczywiście jeśli tematyka narzucona z góry - to nie fajnie, ale na pewno dasz radę boś zdolna
Haha, ja i tęgi mózg Nie jest aż tak źle...aczkolwiek kierunek dość ścisły Więc biotechnologia opiera się na wykorzystywaniu organizmów dla naszych celów - to dość szeroka dziedzina, bo tutaj znajdują się procesy takie jak piwowarstwo, gorzelnictwo, winiarstwo, mleczarstwo, wytwarzanie antybiotyków itp, inżynieria genetyczna, całe to straszne GMO, o którym tyle się krzyczy , tworzenie biofarmaceutyków, szczepionki, klonowanie, hodowle in vitro, ochrona środowiska (bioremediacja, fitoremediacja, bioługowanie) iii...wiele innych Zależy czym tam ktoś się chce konkretnie zająć I ja teraz myślę i myślę...czy chciałabym się zajmować biotechnologią roślin (np. właśnie biofarmaceutykami) czy biotechnologią medyczną...która jest dość ciekawa tematycznie, ale z drugiej strony musiałabym pracować ze zwierzętami i nie wiem czy jestem w stanie A z drugiej strony biotechnologia roślin w kraju, w którym wszyscy prawie są przeciwko GMO? Sama nie wiem...no ale to takie moje rozkminki

A Ty jaki masz temat? Co prawda za bardzo to ja się na administracji nie znam...

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując