Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 20:33   #3261
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez favianna Pokaż wiadomość

Prejrzałam gazetkę Rossmana i nic, kompletnie nic mi nie wpadło w oko. Ja nie wiem skąd te zachwyty
Wszytsko zależy co komu potrzebne. Ja dziś się skusiłam na kilka rzeczy, ale sa mniej lub bardziej potrzebne, poza tym listopad i grudzień były bardzo udane w odwyku więc nie czuję się winna. Kupiłam:

1. krem Ziaja z opuncja
2. krem Ava z pomidora - juz od dlugiego czasu mnie kusił a teraz bedac za 3,5 postanowilam go wyprobować
3. 2x zel pod prysznic Johnson's z lawenda - moja siostra ma krem do twarzy z tej serii, bosko pachnie!!!!
4. Szampon Shamtu 400 ml - w zapasie tylko jeden 200 ml, który na dniach otworze;
5. odzywka Shauma Q10 - mialam niedawno balsam do wlosow - proste i lsniaced wlosy ztej samej firmy i byl rewelacyjny (stosuje jako maske na 40 min)

I tak zrezygnowalam z 2 balsamow Johnson's i St Ives oraz maseczki Dax i maski do wlosow Timotei wiec kupilam potrzebnniejsze rzeczy a oparlam się tym mniej waznym.

Do tego obowiazkowo byla dzis wizyta w lumpku - kupilam super spodnie materialowe w kratke i bliżniak - bluzka biala+kamizelka. Kupilam tez 2 angielskojezyczne ksiazki do czytania i za wszystko zaplacilam 13 zlotych Uwielbiam takie łowy!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

Luskap niezła jesteś. Nie zarabiasz a wydajesz 200 zł na miesiąc na kosmetyki? Mistrzostwo świata normalnie.

Może jeszcze bardziej Ci się zredukuje lista. Byłam dziś w Rossmannie i po większości promocji puste półki zostały.
Luskap - to skad ty bierzesz takie sumy na kosmetyki, skoro nie pracujesz?

Ja byłam w 2 Rossmanach, bo w pierwszym tez nie bylo juz polowy. Szybko ludzie wykupuja te kosmetyki...
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora