Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 21:00   #1565
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Gwizdaczku- jakie konkretne argumenty mogłabym przytoczyc tz, ze cola jest niezdrowa? za duzo duzo jej pije
i tak nie posłucha tylko się zirytuje. I na co Ci to ? Zamiast mu marmolić nad uchem, pokaż lepsze rozwiązanie. Soki z cząsteczkami owoców, wodę, kakao, a jak tak kocha tę colę to niech sobie kupi taki syrop i robi własną ale niegazowaną bo dwutlenek węgla wybija wapń z organizmu. Co akurat dla anemika jest dobrą sprawą.
Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
dziewczyny niestety u mnie wszelkie nadzieje sie posypały. I dziadzia i taty nie chcą już leczyć (taty w ogóle nie zaczęli bo uważają, że jego to zabije). Atmosfera w domu jest straszna, bo już żadnej nadziei nie ma, a z dnia na dzień jest coraz gorzej.
Dobrze, że mam tż i przyjaciół którzy bardzo mnie wspierają, bez nich nie dałabym rady. Rodzinka wiadomo - cała "chora".
a w ogóle wolno coś takiego zrobić że przestają leczyć tylko podają morfinę ? Przecież składają przysięgę ! No ale z drugiej strony nie wiedzieli nawet co leczyć bo Twój tata nie zgadzał się na biopsję. Mam nadzieję, że mimo braku leczenia pożyje jeszcze wystarczająco długo, by zobaczyć Twój ślub i swoje wnuki. Ja najbardziej boję się śmierci babci.

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora