Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYPADAJĄCE WŁOSY - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 21:03   #204
monic840628
Raczkowanie

Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY - część III

Cytat:
Napisane przez Caramel Babe Pokaż wiadomość
Mala Arielka, dziekuje za komentarz, przed chwila zrobilam zdjecia i czyba jest jednak zle. Nie wiem czy jeszcze da sie je doprowadzic do tego co bylo kiedys. Za miesiac mam umowiona wizyte u dermatologa, moze on cos doradzi. Mnie sie wydaje, ze to lata rozjasniania do tego sie przyczynily, to co w avatarku to ja trzy lata temu.
nie wiem czy to tak wyszlo na zdieciu, ale widze ze masz zaczerwienioną skore glowy, czyli cos jest nie tak. Wybierz sie do dermatologa niech najpierw ją zobaczy. Nie wiem czy czytalas na poczatku wątku to co ja napisalam, moze warto bylo by sprobowac, ale jesli masz zaczerwienioną skore glowy tak jak tam widac na fotkach to radze najpierw skonsultowac to z lekarze, narazie nic nie kupuj na wlasna reke.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

i jesli chodzi o endokrynologa to ja sie leczylam, robiła mi badania hormonalne, dwa rodzaje na tarczyce i potem jeszcze usg tarczycy, wszystko bylo w normie i zalamywala ręce ze włosy tak wypadają a wyniki dobre.
monic840628 jest offline Zgłoś do moderatora