Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 21:01   #688
syla2311
Raczkowanie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

Hej kochane!!!!

Ale pedzicie wchodze na stary watek tam ok 20 stron do nadrobienia patrze a tu juz nowy watek pelna para i ponad 20 stron - kiedy ja to nadrobie Miejcie troszke litosci

Spojrzalam na liste - GRATULACJE DLA NOWO UPIECZONYCH MAMUSIEK!!!!!!

Pisalam Wam kochane ostatnio o wozku, ktory zamowilismy w smythsie i ktory mial byc wczoraj.
Pojechalismy wiec wczoraj do smythsa i co sie okiazalo, ze jakas niekompetenta osoba nas obslugiwala i oczywiscie wpisala nas do zeszytu, ale nie do komputera i zamowien i co i du..a normalnie myslalam, ze ich tam rozszarpie, ale wczoraj pogadalismy z jedna laska w sklepie powiedziala, ze zobaczy co da sie zrobic, bo nie wie czy wogole moga zamowic, czy ta firma od ktorej biora ma n stanie taki wozek i da nam znac. Na szczescie jeszcze nie zdazylismy dojechac do domu a tu zadzwonila, ze najpozniej wozek ma byc w niedziele - ale juz sie tak nie napalam bo jak bedzie zonk

No nic pozyjemy zobaczymy.
Oj chyba to wszystko chaotycznie napisalam, ale ja ostatnio cala taka jestem

A w srode mam wizyte w szpitalu i jestem ciekawa co tam wymyslili w zwizaku z tym ortopeda i moim porodem hmm

OD dzisiaj leci 34 tydzien mojej ciazy

No nic trzeba sie wziasc za nadrabianie Was bo nawet nie w temacie jestem
syla2311 jest offline Zgłoś do moderatora