Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 21:02   #1568
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dziadek bratowej zmarł i mi smutno

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
juuutro może jak podjadę do apteki Jakoś strasznie mi się nie spieszy - jak jestem to jestem, to się i tak dowiem. Ale serio mi nie dobrze
może napij się gorącej herbatki i połóż się?

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
i tak nie posłucha tylko się zirytuje. I na co Ci to ? Zamiast mu marmolić nad uchem, pokaż lepsze rozwiązanie. Soki z cząsteczkami owoców, wodę, kakao, a jak tak kocha tę colę to niech sobie kupi taki syrop i robi własną ale niegazowaną bo dwutlenek węgla wybija wapń z organizmu. Co akurat dla anemika jest dobrą sprawą.

a w ogóle wolno coś takiego zrobić że przestają leczyć tylko podają morfinę ? Przecież składają przysięgę ! No ale z drugiej strony nie wiedzieli nawet co leczyć bo Twój tata nie zgadzał się na biopsję. Mam nadzieję, że mimo braku leczenia pożyje jeszcze wystarczająco długo, by zobaczyć Twój ślub i swoje wnuki. Ja najbardziej boję się śmierci babci.
mój w zyciu by niegazowanej coli nie wypił

macie pioseneczke na dobry humor :
http://www.youtube.com/watch?v=QhETBIzXE5U

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-01-11 o 21:04
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora