2010-01-11, 21:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Napisane przez 87_meg
omg ale mi wyszły pyszne łazanki 
|
chociaż ja za łazankami nie przepadam.
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia
a ja dzis pozbylam sie troche kaski ;P
Kupilam tusz MF False lash effect (boskiiiiiiiiiii!!!!) do tego byly probki podkladu 15ml i lakier do paznokci za 59,99 jeszcze kupilam MF Creme Puff ok 40zl i zel pod prysznic fa kokosowy  ah i jeszcze zegarek na bialym pasku wyprzedaz za 25zl
dzisiaj z K robimy sobie wieczor obżartucha hehehehe
|
fajny zestawik, a zegarek śliczny 
Cytat:
Napisane przez elunka88
Brawo za referat! I dawaj zdjęcia biżu 
|
dziękuję 
Wrzucę jak uda mi się cyknąć fotki Może jutro 
Cudowny masz avatar 
Cytat:
Napisane przez isabele
Napisałam dzisiaj do mojej kuzynki w sprawie śluby, który miała wziąć tydzień przede mną. No i nie zgadniecie ale odpisała mi, że przełożyli jednak na lipiec i na razie zostaną przy lipcu  Mam nadzieję, że już ta data zostanie do końca  Ale jestem happy 
|

Cytat:
Napisane przez cobra115
Hej Moje babki
Na razie nie mam czasu poświęcać się dla wizażu  Tylko trochę Was podczytuję, ale nie mam chwili żeby odpisać
Chciałam wam tylko powiedzieć że wypełniłam dzisiaj stertę papierów (do tej nowej pracy) jeszcze tylko do lekarza zajdę i będzie komplet  Zaczynam pracę za tydzień. Przez 3 dni będę z kimś na zmianie a potem już sama  Kciuki możecie dalej trzymać
Pozdrawiam 
|
To się ciesz, ja nawet nie mam ostatnio czasu podczytywaći nie jestem w ogóle na bieżąco 
mówisz masz 
Cytat:
Napisane przez bambusiek
A teraz spadam, lecę po pizzę (pizzeria pod domem  ). Potem się odezwę ze zdjęciami 
|
ale mi smaka narobiłaś 
Cytat:
Napisane przez isabele
Ja już po m jak m  Mareczek przegina ma w trąbę!!
Zapomniałam napisać po świetach, Karolinusienka - pierniczki z Twojego przepisu zrobiły wręcz furrorę  Teściowa trzyma je nadal i nie pozwala nikomu jeść:  
|
tez się ekscytuję oglądając te głupie seriakle hehe
Mnie się w końcu nie udało zrobić pierniczków, ale jesczed nic straconego, zawsze można zrobić huihi
No ok, nadrobiłam ale szybko i nie dokładnie. pewnie bedę z większiścia tematów do tyłu, więc nie złośćcie się, jak bedę pytała o coś co już było mówione 
Uciekam tera bo padnięta jestem a jescze włosy muszę wyprostować 
Może jutro mi się uda zajrzeć tu na dłużej, bo na pewno nie zobaczę się z tz, bo co wtorkowa dostawa zrobi swoje hehe.
buziole
|
|
|