Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 21:03   #2802
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
omg ale mi wyszły pyszne łazanki
chociaż ja za łazankami nie przepadam.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a ja dzis pozbylam sie troche kaski ;P
Kupilam tusz MF False lash effect (boskiiiiiiiiiii!!!!) do tego byly probki podkladu 15ml i lakier do paznokci za 59,99 jeszcze kupilam MF Creme Puff ok 40zl i zel pod prysznic fa kokosowy ah i jeszcze zegarek na bialym pasku wyprzedaz za 25zl

dzisiaj z K robimy sobie wieczor obżartucha hehehehe
fajny zestawik, a zegarek śliczny

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Brawo za referat! I dawaj zdjęcia biżu
dziękuję
Wrzucę jak uda mi się cyknąć fotki Może jutro
Cudowny masz avatar

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Napisałam dzisiaj do mojej kuzynki w sprawie śluby, który miała wziąć tydzień przede mną. No i nie zgadniecie ale odpisała mi, że przełożyli jednak na lipiec i na razie zostaną przy lipcu Mam nadzieję, że już ta data zostanie do końca Ale jestem happy

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Hej Moje babki

Na razie nie mam czasu poświęcać się dla wizażu Tylko trochę Was podczytuję, ale nie mam chwili żeby odpisać

Chciałam wam tylko powiedzieć że wypełniłam dzisiaj stertę papierów (do tej nowej pracy) jeszcze tylko do lekarza zajdę i będzie komplet Zaczynam pracę za tydzień. Przez 3 dni będę z kimś na zmianie a potem już sama Kciuki możecie dalej trzymać

Pozdrawiam
To się ciesz, ja nawet nie mam ostatnio czasu podczytywaći nie jestem w ogóle na bieżąco
mówisz masz

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A teraz spadam, lecę po pizzę (pizzeria pod domem). Potem się odezwę ze zdjęciami
ale mi smaka narobiłaś

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Ja już po m jak m Mareczek przegina ma w trąbę!!

Zapomniałam napisać po świetach, Karolinusienka - pierniczki z Twojego przepisu zrobiły wręcz furrorę Teściowa trzyma je nadal i nie pozwala nikomu jeść:
tez się ekscytuję oglądając te głupie seriakle hehe
Mnie się w końcu nie udało zrobić pierniczków, ale jesczed nic straconego, zawsze można zrobić huihi

No ok, nadrobiłam ale szybko i nie dokładnie. pewnie bedę z większiścia tematów do tyłu, więc nie złośćcie się, jak bedę pytała o coś co już było mówione

Uciekam tera bo padnięta jestem a jescze włosy muszę wyprostować

Może jutro mi się uda zajrzeć tu na dłużej, bo na pewno nie zobaczę się z tz, bo co wtorkowa dostawa zrobi swoje hehe.

buziole

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora