Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 21:24   #1811
PaLLitQa
żona

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Aach dziękuję, jako jedyna odpowiedziałaś na moje pytanie .
Cyrkonii ani kryształków nie chciałabbym już dokładać, bo planuję biżuterię w czarnym kolorze, tzn. takie kryształki, tylko czarne . Dlatego myślę, że tego by już było za wiele.

No i nadal nie wiem satynowa sukienka + zamszowe buty - czy do tego może być satynowa torebka (oczywiście pytam o Waszą opinię, czy uważacie, że to pasuje) ? Przepraszam, że tak powtarzam to pytanie, ale nikt nic na ten temat nie powiedział i wydaje mi się, że to dlatego, że to pytanie ginie wśród tych kłotni .

Będę w tym tygodniu zapisywać się do wizażystki (czy jak tam się taka pani od makijażu nazywa ) i fryzjerki. Wiem już dzięki Wam, że najpierw trzeba się zapisać na fryzurę, a potem na makijaż. A teraz mi powiedzcie, czy mam na coś szczególnego zwrócić uwagę, zapisując się? No i myślę, że będę chciała sztuczne rzęsy, czy mam je + klej kupić sama? I mam przynieść jakieś swoje kosmetyki czy jak? Przepraszam, ale jestem kompletnie zielona, nigdy nie miałam okazji iść do profesjonalistki na makijaż .
to moze ta spinka do wlosow wlasnie tez z takich blyszczacych kamyczków
Torebka moze byc satynowa i tak z nią jestes tylko na wejsciu i mało kto zwraca na nią uwagę, przeciez potem z nią nie spacerujesz

a co do kosmetyczki to nie doradze bo nie znam sie ale najlepiej jak bedziesz szła sie zapisać to spytaj o info co do tych rzęs i wszystkiego sie dowiesz bo to w kazdym salonie moze byc inaczej
Cytat:
Napisane przez B3jbiCzQ Pokaż wiadomość
ooo jakie łaaadne, a jaki kolor sukienki masz?
hmm ciezki do opisania taki mysi ciemny szary? popielaty? nie wiem jak go nazwac

Cytat:
Napisane przez agus1315 Pokaż wiadomość
nie no kobiety, przesadzacie ile można stukać w tą klawiature?!
powiem wam że zazdroszcze że możecie nadal się przygotowywać do studniówek i że to jeszcze przed wami... ja chcę jeszcze raz!

i zaczynam żałować że wrzuciłam zdjęcia do albumu... jakie wy wszystkie jesteście śliczne! czy i ja mogłabym zostać bi?
jasne ze mozesz haha uzaleznia patrzenie na takie pięknotki
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora