Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 21:29   #1816
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

tż wlasnie poszedl nadrobilam

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
mell, jakbyś zamówiła sobie dziś za pobraniem i jutro by Ci je wysłali, to kolczyki na pewno by doszły
ogladalam allegro i powiem ci szczerze ze nawet nic mi tak w oko za bardzo nie wpadlo... jeszcze nie bylam we wszytskich sklepach u mnie, mam nadzieje ze jutro cos znajde

Cytat:
Napisane przez Xtase Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jak to możliwe że nie mogę znaleźć ładnych, czerwonych majtek w rozmiarze 36 Jakieś Mission Impossible

Jeszcze dzisiaj kupiłam sobie rajstopy z gatty, bez zaznaczonych palców - zapłaciłam 10,50 zł masakra
oj ja tez dzis nie znalazlam... tyle ze u mnie to nie ma nawet w jakimkolwiek rozmiarze

a te rajstopki co ty to ja kupowalam u siebie za 5zl ale w sklepie obok tez byly za 10,50

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
To jest wizaż, forum publiczne, normą jest, że jest więcej obserwujących niż udzielających się. czytam Was od dłuższego czasu, śledzę historie każdej z Was, czytam relacje ze studniówek. Jednak chyba niepotrzebnie, gdyż stworzyłyście tak zamknięty krąg, że jednak nie nadaje się to chyba na wizaż, skoro lecą teksty typu "to wyrzucamy ją..". ja tez z chęcią pooglądałabym i powstawiała zdjęcia do albumu,ale po co, skoro tworzycie tak zamknięty krąg?! nie chcecie, by te zdjęcia ktoś wykorzystywał? to może trzeba znaleźć album, gdzie przez normalną przeglądarkę nie można skopiować zdjęć?
Sorry, że to wszystko piszę, że moja 4 czy 5 wiadomośc tutaj ma taki charakter, ale przesadzacie..

To taka moja skromna dygresja .
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Rany, człowiek nie siedzi tutaj 24/7 to od razu chcą go wyrzucać :/.
Zaproszenie dostałam wczoraj. Nie mam jeszcze nic na studniówkę (tzn. mam buty, ale są zwykłe), dlatego nie dodawałam zdjęć. Jak już będę mieć uszytą sukienkę to na pewno pokażę!
Poza tym, Wy tam wszystkie takie chudzinki, że aż mi głupio ...
No i mimo wszystko mam pewne obawy, bo bardzo bym chciała pozostać anonimowa na tym forum.

Coś czuję, że zostanę teraz zlinczowana :|.

Chciałam od razu spytać, czy do satynowej sukienki(czerwonej) i zamszowych butów(czarnych) będzie pasowała satynowa czarna kopertówka? Wczoraj mówiłyście, że tylko zamszowa, ale tak się zastanawiam. Bo zamszowych nigdzie nie widziałam (oczywiście w "moim" Top Secret nie ma, są tylko szare), a widziałam śliczną satynową i już sama nie wiem ...
ja to sie dziwie ze dostalas zaproszenie tak pozno

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
następnym razem zdasz ja stwierdziłam, że muszę się zapisać jak najszybciej, bo wszyscy mi radzą, że na śniegu jest łatwiej, bo można wolno jechać i nie czepiają się tak o linie

u mnie jedna dziewczyna w szkole jest w ciąży ciekawa jestem, czy przyjdzie na 100, bo jest w dość zaawansowanej tej ciąży.

W ogole gratuluję dziewczyny udanych studniówek
ja dzisiaj wyczaiłam buty z paskami, żeby mi przytrzymały stopę, która wypada mi z każdych butów (taka wąska skubana). Jutro ciągnę mamę do sklepu i czekam na werdykt

swoją drogą - 10 stron mi tu zapisać?!
u nas w tamtym roku jedna laska przyszla w zaawansowanej ciazy na studniowke

Cytat:
Napisane przez pragnienie Pokaż wiadomość
Mell, pożyczyłam sobie dwa zdjęcia dekoracji waszych, żeby pokazać przyjaciółce, że jak się chce to można pięknie zrobić ten motyw mam nadzieję że się nie gniewasz?
a pozyczaj

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
kiedy nie czytacie mnie uważnie.. jeśli dziewczyna zdobyła Wasze "zaufanie", dostała hasło, to czemu ją wyrzucacie tylko dlatego, ze nie ma możliwości udzielania się ?
szczerze mowiac, moim skromnym zdaniem to chyba troche zbyt pochopnie dalysmy Naci to haslo.

Cytat:
Napisane przez nicooole Pokaż wiadomość
Ehh, musze się wtrącić co do całej kłótni...
wątek podczytuje od dłuższego czasu i naprawdę rozumiem chęć zachowania anonimowości itp. Ale chciałam tylko przypomnieć, że wątek nie jest założony na Wizażowych Społecznościach tylko podforum MODA. Więc jeżeli szukam inspiracji, pomysłów na studniówkę to mam bezmyślnie spamować żeby dostać się do klubu? I to jeszcze nigdy nic nie wiadomo, wkońcu nie wszystkim może spodobać się to co napisze, pozostaje tylko liczyć na czyjąś łaskawość...

Po drugie nie oszukujmy się... ślepy zauważyłby to podlizywanie się 'starym wyjadaczkom' przez nowe użytkowniczki
ehh.,... przepraszam bardzo ale czy tu nie ma inspiracji modowych??? chyba kazda z nas dodala juz na FORUM zdjecie swojej sukienki, butow itd. wiec gdybys przejrzala wszytskie 3 czesci to miala bys inspiracji po dziurki w nosie. i owszem ze to nie sa wizazowe spolecznosci, ale sa tez inne watki dotyczace studniowki, w ktorych moze dziewczyny tak nie spamuja jak tu wiec jesli komus cos nie pasuje to moze sie tam przeniesc. nas narazie nikt za ten spam nie ukaral. ale po studniowkach na pewno przeniesiemy sie na inny dzial. poza tym album i klub jest dowodem naszej zazylosci. jest miedzy nami wiez, mamy wspolne tematy, problemy. i nie chcialabym zeby cala polska ogladala mojego chlopaka. a sukienke wstawilam mozesz sobie poszukac w pozostalych czesciach. wiec nie rozumiem w czym problem. album nie jest zwiazany z wizazem poza tym ze czesto go tu komentujemy. i nie jest powiedziane ze kazda wizazanka ma miec do niego dostep.