Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 21:38   #4137
isiak
Przyczajenie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII

[QUOTE=Koszka876;16393719]ale za to ile zaoszczędzisz przez ten czas

Dziewczyny ponawiam pytanie, czy może używałyście tej mikrodermabrazji Dr. Brandta? Chciałabym kupić, ale nie wiem czy świeża i jak działa

Witajcie! To moj pierwszy post w tym watku ( a drugi na wizazu).

Kiedys kupowalam sporo na tru a pozniej ja zdradzilam dla feelu. Ale odkad trafilam na ten watek, czyli tuz przed swietami, zrobilam juz 3 zamowienia ( a wlasciwie 4 -ostatnie nie zaplacone i ciagl sie waham).

No ale do rzeczy! Kupilam mikrodermabrazje i nie wydaje mi sie stara. Nie byla rozwarstwiona ani otwarta. Nie cuchnie jakos strasznie ale tez nie pachnie za pieknie, zapach wydaje mi sie nieco "meski", kojarzy mi sie z zapachem kremu do golena ktorego uzywal moj ojciec w latach 80. Chyba nawet zaczyna mi sie ten zapach podobac.
Sam preparat ma bardzo drobne i ostre drobinki, sciera naprawde porzadnie. Wydaje sie tez bardziej wydajny niz inne peelingi, chyba dzieki temu ze drobinki sa tak male. No i mnie nie uczulil.
Ja sie zastanawiam czy nie kupic wiecej, na zapas. W tym zamowieniu co to sie nad nim zastanawiam mam wlasnie mikrodermabrazje i blotko borghese. I wlasnie mam pytanie o to blotko- czy warto je kupic, czy lepiej poczekac na lepsza okazje? Mialam zamiar go uzywac jako maseczki oczyszczajacej, mam cere mieszana z tlusta strefa T i zaskornikami.

Edytowane przez isiak
Czas edycji: 2010-01-11 o 21:41 Powód: nie umiem cytowac
isiak jest offline Zgłoś do moderatora