2010-01-11, 21:58
|
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Napisane przez madziczka
Kurczaki  Co za ludzie  \
Sama się wczoraj odważyłam kupić książkę i też właściwie jestem ciekawa jak pójdzie transakcja 
|
Trzymam kciuki Z tymi allegrowymi księgarniami to jakaś porażka jest... Wszystkie zakupy niemal na Allegro robię i 99% transakcji jest udanych, a co książka, to porażka...
Cytat:
Napisane przez lady_poison
Też mnie jeden taki oszukał, ale nie na allegro, a na prywatnej witrynie sklepowej w necie.
Dzwoniłam, nie odbierał. Na maile nie odpowiadał. W końcu napisał, że głuchy dlatego nie odbiera tel. Jak spytałam czy oby nie niewidomy, bo maili nie odbiera, nie odpisał.
Straszyłam policją, ale w końcu odpuściłam.
I jadę sobie ja autobusem w tamtym miesiącu (rok od tej farsy), słucham rmf fm wiadomości, a tam mówię o szanownym panie sprzedawcy (tym moim), że wiele osób już oszukał w Polsce, że zbiorową sprawę do sądu założyli mu i witrynę zamknęli.
I dobrze tak złodziejowi!!!
Sklep_Tomka się nazywał ten złodziejski cyrk na kółkach 
|
No, a myślałam, że są bezkarni...
Cytat:
Napisane przez Szara Róża
|
Amen
Cytat:
Napisane przez Immaginary
|
Już podaję: nazywa się ksiegarnie ma w sumie sporo pozytywów, więc liczyłam na szczęście...
Na policję jeszcze nie zgłaszałam, tylko straszę go w mailu i w końcu pójdę, tylko dotąd czasu nie miałam...
Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
|
|
|