Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XII
Wątek: Scent Bar XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 22:21   #2473
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XII

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Coś dla miłośników zimy

BESKIDY
o hilfeee
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość

Ja też ja też, bo oszaleję dobra nie będę wybredna potrzebuję chociaż minus 5 stopni i bez zasp śniegu
Dobrze, że zaczęłam się trochę ruszać to łudzę się, że może mi tej energii sport dostarczy
ja mam codzienny sport zapewniony "wędrówka przez zaspy" ewentualnie "próba utrzymania równowagi na lodzie"
więcej sportu mi się nie chce
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

a wogóle to mi nie do śmiechu.wracam od dentysty-mam dziure do samego kanału i mam to wszystko na wierzchu...słabo mi sie robi....
bo pani kopała,kopała i sie do ropnia pod korzeniem dokopała ,
ropien zrobił trach!...i teraz ma sie wysączyć reszta
współczuję oby to chociaż coś pomogło...
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Jakiś bydlak mnie na Allegro oszukał Od 11 listopada czekam na książkę, ani książki, ani kontaktu, ani zwrotu kasy
Pisałam zgłoszenia, zakładałam spory i kibel -nic
Też tak raz miałam. Odpuściłam bo o 50 złotych nie chciało mi się z policja szarpać, ale od tego czasu już zawsze się obawiam czy będzie wszystko ok
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

chciałam tylko dodać ze przebywanie w Scent Barze jest bardzo rozwijające-dzieki Wam poznałam meteory, hentai i poznam sushi
aż strach pomyśleć co będzie dalej
Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Kontuzjowana Sałatta się kłania Mam kontuzję
a co zrobiłaś, ze się kontuzjowałaś?
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Hejka!

Miałam mały masaker dziś w pracy

Nie to, że dużo roboty, skąd. Mieliśmy problemy z prądem, nie dało się pracować na komputerach (a jak nie ma komputera to np. ja w ogóle nie mam co robić) ale najgorsze, że panowie elektrycy odłączyli ekspres do kawy i czajnik

A później było jeszcze lepiej bo topniejący śnieg przesiąknął przez dach i zalał mój pokój. I trzeba było ewakuować koleżankę razem z biurkiem i jej kompem, odwinąć wykładzinę i mopować wodę. Więc przez kolejną część dnia trochę tłumaczyłam a trochę latałam ze ścierą
ale miałaś atrakcje

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora