Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 22:25   #2829
MALENSTWO84
Raczkowanie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez RNG Pokaż wiadomość
Interesuje mnie kosmetologia - uwielbiam to i lubie sie tego uczyc, to mnie interesuje. Myslalam o zawieszeniu arch. zrobieniu choc licencjatu z kosmetologii, zaczeciu pracy i dokonczeniu arch. Tak mowi tez moj TŻ... Nie wiem, totalnie juz sie zalamuje jak o tym mowie. Nie wierze ze cale zycie mozna robic cos czego sie nie lubi. Tym bardziej ze to nie zawod w stylu wypelnienia rubryk, tylko tu jak sie nie lubi, to nie jest sie dobrym. Ba, nawet przecietnym...

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Chcialabym miec swoj gabinet, pracowac kiedys na wlasny rachunek, chodzic na szkolenia w ronych podobnych dziedzinach... Byc sobą po prostu.
warto dokonczyc te studia- jakos takie mam przekonanie a co do Twojej pasji...siostra mojego TZ a konczy teraz studium pomaturalne z kosmetologii... może cos w tym stylu by Cie zadowolilo... pewnei wystarczylyby podstawy, zeby sie zapoznac z tematem i tak, jak Ci sie marzy, otworzyc swoja dzialalnosc? studium trwa 2 lata, sa praktyki- i to sporo, z tego, co zauwazylam. i chyba w tym fachu wazne sa podstawy "techniczne" plus doswiadczenie, ktore mozna zdobyc tylko w praktyce. wtedy juz "doszkalac sie" uczestniczac w kursach itp. mozesz na biezaco, po podstawowym przeszkoleniu w studium... to tez jest jakies wyjscie, nie trzeba miec tytułu do wszystkiego, co sie chce robic. tak mi sie wydaje...

ślub cywilny 07.05.2011 r.

ślub kościelny 28.04.2012 r.

czekamy na Maleństwo 16.05.2012 r.
MALENSTWO84 jest offline Zgłoś do moderatora