Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 23:04   #2760
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Większość idzie spać a ja właśnie skończyłam Was nadrabiać Egzamin nie był trudny jak każdy mówił ale strasznie nas zestresował wykładowca i na początku miałam zaćmienie umysłu ale po chwili mnie olśniło i napisałam na wszystko choć w niektórych mam małe błędy 10 pytań dał i dosłownie minutę na jedno pytanie dyktował i od razu trzeba było odpowiadać

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiać, ale muszę się podzielić cudowną wiadomością - we fryzjerskim koło mojej szkoły są boskie rzeczy Joanny profesjonalne, Stapizy, jakieś maski latte, ale nie Kallosy. Ale się nie przyglądałam za mocno, bo nic nie chciałam kupić
Używałaś profesjonalnej serii Joanny? Jestem ciekawa tych kosmetyków, widziałam sporo rzeczy we fryzjerskim u mnie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość

A kremu Babydream z nagietkiem i cynkiem nie mieli a tak super się na nim makijaż trzyma, dłuugo
Dla mnie ten krem jedynie na noc się nadaje, próbowałam raz pod makijaż ale kompletnie się nie sprawdził, zresztą nie lubię kłaść kremu pod podkład

Wyników Blend-a-med dalej nie ma

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Muszę wybrać promotora i nie wiem którego skąd ja mam wiedzieć o czym będę pisać pracę za rok?!:
Ja też muszę wybrać, za 2 tyg mają być listy. Nie mam pojęcia kogo brać ale chyba wezmę gościa z prawa administracyjnego, podobno wszyscy dobrze zdają i jest ogólnodostępny

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
ja mam zielony ;p ale marzy mi się fioletowy tylko, że do meblościanki i łóżka w panterkę pasuje mi ten zielony

właśnie wysznupałam w łazience szampon z joanny miód i proteiny mleczne - zapach cudo chyba sobie go kupię i do tego kompres tej samej serii o i jeszcze balsam jest i serum
Też mam zielony pokój

Kompres z AB polecam, świetny jest

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora