2010-01-11, 23:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Większość idzie spać a ja właśnie skończyłam Was nadrabiać Egzamin nie był trudny jak każdy mówił ale strasznie nas zestresował wykładowca i na początku miałam zaćmienie umysłu ale po chwili mnie olśniło i napisałam na wszystko choć w niektórych mam małe błędy 10 pytań dał i dosłownie minutę na jedno pytanie dyktował i od razu trzeba było odpowiadać 
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:37 ----------
Cytat:
Napisane przez jyyli
Dziewczyny, zaraz będę Was nadrabiać, ale muszę się podzielić cudowną wiadomością - we fryzjerskim koło mojej szkoły są boskie rzeczy  Joanny profesjonalne, Stapizy, jakieś maski latte, ale nie Kallosy. Ale się nie przyglądałam za mocno, bo nic nie chciałam kupić 
|
Używałaś profesjonalnej serii Joanny? Jestem ciekawa tych kosmetyków, widziałam sporo rzeczy we fryzjerskim u mnie 
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
A kremu Babydream z nagietkiem i cynkiem nie mieli  a tak super się na nim makijaż trzyma, dłuugo 
|
Dla mnie ten krem jedynie na noc się nadaje, próbowałam raz pod makijaż ale kompletnie się nie sprawdził, zresztą nie lubię kłaść kremu pod podkład 
Wyników Blend-a-med dalej nie ma 
Cytat:
Napisane przez mOna01
Muszę wybrać promotora i nie wiem którego  skąd ja mam wiedzieć o czym będę pisać pracę za rok?!:
|
Ja też muszę wybrać, za 2 tyg mają być listy. Nie mam pojęcia kogo brać ale chyba wezmę gościa z prawa administracyjnego, podobno wszyscy dobrze zdają i jest ogólnodostępny 
Cytat:
Napisane przez Renia90
ja mam zielony ;p ale marzy mi się fioletowy  tylko, że do meblościanki i łóżka w panterkę pasuje mi ten zielony
właśnie wysznupałam w łazience szampon z joanny miód i proteiny mleczne - zapach cudo  chyba sobie go kupię i do tego kompres tej samej serii  o i jeszcze balsam jest  i serum 
|
Też mam zielony pokój 
Kompres z AB polecam, świetny jest
|
|
|