Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kasia_kati -moje prace :-)))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-11, 23:02   #103
ollccia
Zadomowienie

Dot.: kasia_kati -moje prace :-)))

Cytat:
Napisane przez kasia_kati Pokaż wiadomość
Ja jak pierwszy raz zobaczyłam wrapowane bizutki (hm a było to całkiem nie dawno, bo jak trafiłam na wizaż, wcześniej to ja w jakiejś bizuteryjnej nieswiadomosci żyłam ) to po pierwsze zasliniłam z wrazenia klawiature, a po drugie zakochalam się od perwszego wejzenia i juz na zawsze. I wtedy stwierdzilam ,że choćby nie wiem co tez sie naucze, a co ja nie moge, nie dam rady No i tak przez pare tygodni zanim zamowilam pierwszy posrebrzany drucik wertowalam neta i ogladalam i czytalam i sciagalam z jakis amerykanskich stron free tutki . no i w końcu sprobowalam, i z takim oto jak tu widac skutkiem No a jak widze dziela naszych wizazanek , no coz wzdycham , ocham acham i tak dalej , bo gdzie mi no ttch dzieł...no ale co ,jak nie bede owijać i cwiczyc to lepsza nie bede ,od tak tylko ,wiec owijam Tak wiec Ollccia zamawiaj drut !!!! Nowy rok -Nowe wyzwanie !!!!
Kurcze ale mnie na wywod wzieło prosze o wybaczenie, ale jakos naszło mnie
Rhogata
angellek89
Ależ ja nie mam nic przeciwko wywodom... Sama tu elaboraty w swoim wątku wypisuję Ale tak już mam jakoś, że jak piszę to mi zawsze miejsca za mało na to co mam do powiedzenia A co do wrappków to chyba jeszcze poczekam, pooglądam i powzdycham, bo na razie jestem na etapie próbowania swoich sił w ogniwkach i chyba powoli zaczynają mnie wciągać Tylko jeszcze nie wiem co by tu z nich fajnego wymyślić i żeby było inne niż prace DwaSłońca i Zuterii, bo 1. Nie chcę być o plagiatowanie posądzona i po 2. Trzeba w końcu jakiś pomysł na własną biżu wymyślić...
ollccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując