Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 00:19   #266
mama Oliwki
Raczkowanie

Dot.: Irlandzkie mamuski - nasze brzuszki i maluszki

Cytat:
Napisane przez shamrock1 Pokaż wiadomość
Hej,
Byłam dziś u ginekologa, i stwierdził niestety, że mam za krótką i zbyt miękką szyjkę macicy, że to jeszcze za wcześnie żeby tak było. Jestem w 25 tyg ciąży.
Stwierdził, że to nie jest jakieś bardzo niebezpieczne, bo szyjka trzyma mocno, no ale jednak jest krótka i miękka. Kazał mi dużo odpoczywać i leżeć, dopytywał co robię w pracy, najchętniej by mnie zostawił w domu. Mam przyjść na kontrolę za 3 tygodnie, sprawdzić czy sie dalej nie skraca.
Czytam właśnie w internecie różne informacje na ten temat, trochę się jednak zestresowałam.
Aha no i jeszcze stwierdził, że prawdopodobnie zrobił mi się jakiś dodatkowy pęcherz z płynem, gdzieś tam w środku, między jakimiś ścianami (jakoś nie byłam w stanie wszystkiego przyswoić), i to mi może dodatkowo uciskać. Ach...ale przynajmniej coś wiem, żeby bardziej na siebie uważać...
Aha, no i prawdopodobnie będzie Gabrysia...Chociaż głównie pokazywała nam pośladki
Nie martw się ,ale rozumię twój strach ,bo dzidzia jeszcze taka maleńka jast ,pisałaś że 25 t,to maleńka ,więc lepiej tak na zapas dużo odpoczywaj a to dobre dla ciebie i dzidzi,lepiej dmuchać na zimne,fajnie że może kolejna królewna do nas dołączy .
Dbaj o siebie
mama Oliwki jest offline Zgłoś do moderatora