Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hiszpania
Wątek: Hiszpania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 00:32   #6
milenka_90
Przyczajenie

GG do milenka_90
Cool Hiszpania, Grecja, Francja - wyjazd ??

Cześć Dziewczyny!
Sprawa przyznam jest bardzo nietypowa: otóż złożyło się tak, iż będąc na pierwszym roku studiów, rezygnuje z nich i mam w planach rozpocząć nowe od października. No ale do października daleko a coś by warto bylo ze sobą w tym czasie począć, jakaś praca byłaby najodpowiedniejszym wyjściem. Ale żeby znaleźć coś fajnego to ciężko, a nie chcę się zanudzać przez kolejne ponad pół roku. W końcu to szmat czasu. Więc sobie umyśliłam, że nie glupim rozwiązaniem byłby wyjazd do pracy. Grecja, Francja, Hiszpania.. Oby ciepło było ;D To wtedy wyszłoby takie przyjemne z pożytecznym. No ale problem mam takiej natury, że nie mam z kim się wybrać ( Znajomi wszyscy albo prace mają albo studia i nie idzie się im wybrać na pare miesięcy za granicę. A ja myślałam o wyjeździe jakoś w kwietniu. Więc pytanie moje brzmi: czy nie byłoby chętnej jakiejś dziewczyny/dziewczyn co by się chciały ze mną wybrać? Do teotetycznego wyjazdu dużo czasu by było, więc i konieczny czas na zapoznanie się, źeby się upewnić, że nie mamy do czynienia ze świerem lub tym podobnym podjednostkom
Rozumiem, że to dosyć nietypowe co teraz pisze no ale coż, innego pomysłu nie miałam Z góry też przepraszam jeśli dałam wątek do złej przegródki, mam nadzieję że mi wybaczycie
Przyda się też doświadczenie wasze, jeśli takowe macie bo np. byłyście w podobnej sytuacji z podobnym pomysłem jak mój i nie wiedziałyście co z tym fantem zrobić i jak się sprawa rozwinęła.
Buźka!! XXxxx