Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zwiazek i chorobliwa zazdrosc pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 00:42   #52
menorka
Rozeznanie

Dot.: zwiazek i chorobliwa zazdrosc pomocy

cześć Sebastian ja jako jedyna chyba nie będę się zbyt dziwić, że dalej z tą panią jesteś... I tylko dlatego, że ja ją niestety rozumiem. Znaczy wiem co to chorobliwa zazdrość. Jeżeli chcesz to ratować to za każdym razem, gdy Cię oskarża o zdradę lub jakieś inne niestworzone, wyimaginowane rzeczy to podejdź do niej i ją przytul. Wiem, że to ciężko pewnie jak się jest oskarżanym za nic, ale bycie zazdrosną to też nic miłego. Ja za każdym razem, gdy mówiłam o swojej zazdrości Tżtowi chciałam żeby to olał i tylko mnie przytulił. Tak po prostu żebym wiedziała, że mnie kocha i już. Za każdym razem, gdy to robił problem znikał. Gdy próbował się tłumaczyć było gorzej i gorzej. Szkoda, że on tego nie zauważył...
Wy dziewczyny pewnie dziwicie się, że ją bronię. I może dziwicie się nawet chłopakowi, że pisze o tej dziewczynie, że ona jest oprócz tej wady jest miła i kochająca. Nie wiem widzę to od drugiej strony może po prostu. Jednak wydaję mi się, że dziewczyna kocha Sebastiana, a z zazdrością sama sobie nie radzi... No i Sebastian widać, że Ty też kochasz ją. Pokaż jej, że ona może Ci ufać. To łatwe nie będzie, ale może jakoś dasz radę?
I tak z ciekawości to Ty naprawdę nic nie zrobiłeś? Nie okłamałeś jej ani nie zawiodłeś w żadnej sprawie? Porozmawiaj z nią szczerze, może coś ją boli. Albo boi się że skoro ona Cię zdradziła(tak zrozumiałam ten incydent) to Ty zrobisz to samo, żeby się jej odpłacić za to...
Bronię jej bo młoda jest... Po prostu nie ma co jeszcze jej spisywać na straty.

Edytowane przez menorka
Czas edycji: 2010-01-12 o 00:43
menorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując