Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 08:02   #2768
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Większość idzie spać a ja właśnie skończyłam Was nadrabiać Egzamin nie był trudny jak każdy mówił ale strasznie nas zestresował wykładowca i na początku miałam zaćmienie umysłu ale po chwili mnie olśniło i napisałam na wszystko choć w niektórych mam małe błędy 10 pytań dał i dosłownie minutę na jedno pytanie dyktował i od razu trzeba było odpowiadać
mam nadzieję, że dobrze Ci poszło
a egzaminów tego typu miałam co najmniej kilka
jeden wykładowca nawet kazał robić kreskę zaraz pod ostatnim słowem i kazał wpisać tam godzinę, i znowu kreska pewnie chciał spr. ile kto w danym czasie napisał.. stres był straszny

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja Cię zrozumiałam Nie jesteś tyranem, tylko wymagasz. zresztą, ,kiedyś pewnie bedziecie zakładac rodzinę, jak będzie zmieniał kierunki to będzie to dopiero po 50 ?
tia....
niemniej jednak jestem dobrej myśli

teraz muszę zająć się moją uczelnią, bo kurde mam 2 hardcoreowe egzaminy i parę zaliczeń z większości jestem zaliczona, ale zostały same kwiatki

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ja też - sama sobie wolę organizować czas na odpowiedzi i mieć święty spokój, poza tym moim zdaniem to jakiś dodatkowy stres wprowadza
dokładnie

ja się dziś nie wyspałam w dodatku frustruje mnie stan moich włosów... wierzchnia warstwa jest wyraźnie 'ztyrana' ostatnim farbowaniem :/ eh.. a było już tak pięknie.. no trudno.. powoli do celu