Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Meridia
Wątek: Meridia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 08:01   #4463
ewcia 27
Raczkowanie

Dot.: Meridia

Cytat:
Napisane przez pavett Pokaż wiadomość
Madzianka myślę że niepotrzebnie siejesz panikę! To nie jeste takie znów straszne świństwo. Oczywiście trzeba je stosować z głową, a co do skutków ubocznych to nie znam leków których by takowych nie wywoływal.
Zgadzam się z Tobą że jeśli ktoś nie będzię uważał to sobie tylko zaszkodzi a nie pomoże ale wszystko jest dla ludzi.
A co do stanów depresyjnych ja przed schudnięciem byłam w takiej depresji kiedy nie moglam sobie poradzić z moja otyłością że wogóle z łózka nie chcialo mi się wstawać.
Także depresja jest taka chorobą która może cię w każdej chwili zaatakować.Beż wzdlędu na to czy stosujesz M czy nie.
A Co do twojej wagi to myslę że przyczyną tego nie jest M tylko nie umiejętne jej zastosowanie.Meridia ma zadanie nauczyć nas zdrowych nawyków żywieniowych.Nic nie da jeśli w trakcie jej stosowania będziesz stosować dietę a po odstawieniu "rzucisz" sie na jedzenie.
W tym właśnie rezecz żeby czs kuracji meridią dobrze wykorzystać.

No ale to Tylko moje zdanie i nie chcę go nikomu narzucać Ty oczywiście możesz mieć swoje i ja je szanuje.

---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Zapomniałam dodać że też nie jestem nastolatką ( 25 lat juz jest na karku ) i żywym dowodem że meridia działa schudłam 35 kg i od ponad pół roku bez meridii waga stoi w miejscu
Witaj
Ja mam 28lat stosuję merdię10 od 9dni jaka dawke ty brałas w jakim czasie tyle schudłas stosowałaś dietkę

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość
ewcia 27

No to widzę że dietka podobna do mojej... ja już mam mniej 5 kg a jak tam dzisiaj u Ciebie??
Dzisiaj nie wiem jak z waga u mnie postanowiłam zważyć sie dopiero w sobotę
Super ze tyle spadłas z wagi u mnie chyba nadal 4kg tak myslę ,choc czuje po spodniach że sa luźne
ewcia 27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując