Madzianka myślę że niepotrzebnie siejesz panikę! To nie jeste takie znów straszne świństwo. Oczywiście trzeba je stosować z głową, a co do skutków ubocznych to nie znam leków których by takowych nie wywoływal.
Zgadzam się z Tobą że jeśli ktoś nie będzię uważał to sobie tylko zaszkodzi a nie pomoże ale wszystko jest dla ludzi.
A co do stanów depresyjnych ja przed schudnięciem byłam w takiej depresji kiedy nie moglam sobie poradzić z moja otyłością że wogóle z łózka nie chcialo mi się wstawać.
Także depresja jest taka chorobą która może cię w każdej chwili zaatakować.Beż wzdlędu na to czy stosujesz M czy nie.
A Co do twojej wagi to myslę że przyczyną tego nie jest M tylko nie umiejętne jej zastosowanie.Meridia ma zadanie nauczyć nas zdrowych nawyków żywieniowych.Nic nie da jeśli w trakcie jej stosowania będziesz stosować dietę a po odstawieniu "rzucisz" sie na jedzenie.
W tym właśnie rezecz żeby czs kuracji meridią dobrze wykorzystać.
No ale to Tylko moje zdanie i nie chcę go nikomu narzucać Ty oczywiście możesz mieć swoje i ja je szanuje.
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------
Zapomniałam dodać że też nie jestem nastolatką ( 25 lat juz jest na karku

) i żywym dowodem że meridia działa schudłam 35 kg i od ponad pół roku bez meridii waga stoi w miejscu