Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 09:09   #4007
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

dzien dobry

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
To chyba kwestia kotka, ale kotki nie potrzebuję dużo czasu. Pers ma specyficzny rodzaj sierści, więc pewnie wymaga większej pielęgnacji np. czesania, żeby nie robiły się kołtunki. Kotki są mniej absorbujące niż psy...

też własnie tak słyszałam, musze z mężulkiem porozmawiać ale ostatnio każdy mój pomysł jest złym pomysłem bo wszystko na jego głowie hehee ..
cóż ... zobaczymy

Cytat:
Napisane przez IlonaN2 Pokaż wiadomość
Koczita poproszę o zmianę @ na 11.01 obiecuję że to już ostatni raz

A Styczeń będzie NASZ
Ilonko juz zmieniona a styczeń musi być Wasz innej opcji nie ma laseczki

Cytat:
Napisane przez aankaa78 Pokaż wiadomość

To już 14 dzień test jedna kreska wiec inny powód musi byc.... tylko jaki???

hmm 14 dni a brałąs przez 10 dni 2 czy 3 razy dziennie ???

Cytat:
Napisane przez Bazylia 222 Pokaż wiadomość
Doberek

Moje piersi doslowinie PARZA, nie moglam spac dzis, ja chyba mam obsesje, tak obsesyjnie mysle co sie dzieje w moim organizmie, ze nigdy nie zajde w ciaze, nie mam teraz kasy ( po wydatkach w polsce!) na terpie, a bardzo by sie przydala. Oby szybko cos sie ruszylo na rynku pracy, chociaz z Fiona i tak mam pelne rece roboty.
ps, nie mamy wody od rana....
Dorotko moze to tylko tak na poczatku bedzie wygladac.... oby
Milego dnia dziewczynki

kochana mam nadzieje że wszystko się ułoży u Was .... pamiętaj że nie warto przysłaniać się tylko jednym pragnieniem w zyciu kochana wszystko się ułozy wiem że brzmi to bardzo banalnie ale musisz w to uwierzyć ...
mam nadzieje że to początek ... chciałabym wyjechac na kilka dniw góry ale czy się uda? dzisiaj wypisałam wniosek zostaje czekać czy zostanie podpisany
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora