Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 09:49   #2855
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Połaziłam rano po mieście, musiałam zaliczyć ZUS i przy okazji zrobiłam spacer

I byliśmy po 8 u księdza, ale kazał przyjść w październiku. Szkoda bo ja już chciałabym mieć załatwione. Ale trafiliśmy na proboszcza to z nami pogadał chwilkę.
I czekają nas nauki albo w Wielkim Poście albo dopiero we wrześniu

Dottta ja nie wiem jaki mam typ figury . Rozmiar taki sam u góry jak i na dole mniej więcej i mam kobiecą talię i biodra, ale chude nogi.
A ty chcesz przy 175 mieć 55 kg Ja mam 160 i tyle ważę i jestem w miarę zadowolona

RNG cudna suknia
Stysik jak odwoziłam siostrę jesienią na busa to też mnie śniadanie w macu rozczarowało, ale chociaż frytki były dostępne
Iwona masz 1 miesiąc okres wypowiedzenia i powodzenia
Honolinka ładne, a dla rodziców co przygotowaliście?

Wczoraj zjedliśmy kolację z teściową. I wiem że P miał urodziny ale mi się nastrój popsuł bo nie podoba mi się coraz bardziej jak teściowa ze mną rozmawia. No przykro mi się zrobiło choć P mówi że ona nie jest złośliwa tylko taki ma sposób mówienia...

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

a tak w ogóle gaduły to przegoniłyście PM 2010
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora