Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zwiazek i chorobliwa zazdrosc pomocy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 09:52   #58
menorka
Rozeznanie

Dot.: zwiazek i chorobliwa zazdrosc pomocy

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
dokładnie...

ja nie rozumiem, jak można się tak zachowywać, przecież to wyniszcza, jak się komuś nie ufa to się z taką osobą nie jest... to jest chora sytuacja... tak nie może być... ja sobie nie wyobrażam żeby facetowi zakazać spotykania się z kolegami? co ma być cieciem, który buja tylko ze mną?nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu... a do tego jak ciągle, wręcz psychopatycznie oskarża go o zdradę to dla św spokoju ją zdradzi....

to jest związek T O K S Y C Z N Y

boli to ją psychika... ja też byłam w jej wieku, a nigdy nikomu czegoś takiego bym nie robiła, bo to uwłacza godności ludzkiej + łamie prawa człowieka...

SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC!
SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC!SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC!SIC!SIC!SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC! SIC!
Jasne rozumiem. Ba, nawet sama o tym wiem. Tylko nazwa chorobliwa zazdrość nie wzięła się znikąd. To już podchodzi pod chorobę.
Nie wiem może ja też mam jakąś chorą wiarę w ludzi i w to, że się zmienią. Może próbuje każdego usprawiedliwiać, nie wiem bardzo prawdopodobne. Jednak mi dano kiedyś szansę w chorej sytuacji i udało się. Może dlatego ja uważam, że powinno się o każdego walczyć do końca. I nawet jeśli to głupie to wydaje mi się, że jestem szczęśliwa z tym moim podejściem do życia.

menorka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując