Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 10:08   #1650
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wiesz jak chciałam taki malutki, delikatny pierścionek za 350 zł i jakoś od dzioba nie musiał sobie odejmować specjalnie. Niby twierdzi, że myśli o wspólnej przyszłości, że powinniśmy wziąć ślub, niby zgodził się jak proponowałam 2011 rok a oświadczyć się nie oświadcza. Ja już głupia jestem i nie wiem o co mu chodzi. A o tym, że pierścionka już nie chcę to mu nie mówiłam. Choć było mi smutno to starałam się nie pokazać tego. Jakoś czułabym się głupio wyjaśniając, że miałam nadzieję, że oświadczy się. Ja tam łaski nie potrzebuję i prosić się nie będę. A jak powiem, że już nie chce innego pierścionka to będzie wyglądało jakbym próbowała nadać znaczenie zwykłemu pierścionkowi.

Ja niedawno robiłam 3 testy, żeby mieć pewność bo pijam alko i nie chciałabym zaszkodzić dziecku. Ostatni robiłam w sylwestra rano A nie wiedzieć o ciąży do 5 miesiąca to jeszcze nic. Czytałam niedawno o kobietach, które nie wiedzą przez cała ciąże i nagle rodzą dziecko.

Ach te uroki zauroczenia. Nic dziwnego, że nie możesz spać.

Nic się nie stresuj, dobrze będzie!
myślę,że powinnaś z nim porozmawiać tak jak gwiazdeczka i zapytać,że skoro miał plany na ten 2011 rok to czemu nie robi nic w tym kierunku..słowo to słowo.

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
no dobra, kupię test dzisiaj i zrobię jutro rano. Jak mówicie, że można z zaskoczenia urodzić, to ja to lepiej sprawdzę