Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 10:54   #4162
atoja
Zadomowienie

GG do atoja
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość
próbowałam... mam maltan a kąpię w balneum hermal i nic
Mojej Mi jak się suchota na policzkach przytrafi to linomag nawet nie pomaga, ale ładnie i szybko sie goi po maści rumiankowej, lecz ona może też uczulać, bardzo rzadko, ale może. Dla mnie to jeden z lepszych hitów naturalnej pielęgnacji. Rewelacyjnie goi wszelkie oparzenia wrzątkiem i słońcem i koi ból. A może oilatum? według moich porównań jest taka trochę tłustsza, miękciejszejsza, niemydlana, lepsiejsza. Nie wiem, czy mają w aptekach małe próbki, chyba nie, dawaj adresiora to zaraz szukam i odlewam i ci dziś wyślę na próbę. jak się wreszcie do końca ubiorę i umaluję ale wyjdę w te góry śniegu z olewaniem odśnieżania... Com się wczoraj na spacerze w tym śniegu umęczyła z tymi sankami, aż przeciwbólowe i rozkurczowe tabsy musiałam wziąć - dziś nie zamierzam. aaa i kolano mnie lewe napier...dziela, tak,żeeee. jak mnie skurcz złapał w nie tydzień temu w nocy to do dziś mi pstryka i boli nocami. Idę po jakieś maści, bo oszaleję, nawet bandarza elastycznego nie mam

przypomniało mi się, że jak myłam bardzo małą jeszcze pannę w nivea to nawet w uszach miała czerwono...co wyszło dopiero po jakimś czasie.

Edytowane przez atoja
Czas edycji: 2010-01-12 o 11:00
atoja jest offline Zgłoś do moderatora