Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 8 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 13:31   #1036
lea88
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 8 :(

maczupikczu- nie daj sie mu wiecej! niech nie bedzie mial satysfakcji, ze moze sie toba bawic i mu ulegasz! jesli jeszcze raz ulegniesz a on cie potem oleje to chociaz ja bym obrocila w ten sposob, ze po prostu "ci sie chcialo". Co z tego ze wyjdziesz na dz**e- akurat on nie ma prawa cie ocenia, jestes dorosla, masz prawo. Tak przynajmmiej zrobi mu sie glupio moze. Bo tak to wie na pewno ze gra na twoich uczuciach i ma z tego wieksza podniete :/

Monika192
- nic nie pisz!! bo sie ujawnisz, ze jestse zazdrosna i ci zalezy.. jeszcze moze uslyszysz przykre slowa (nigdy nie wiadomo jak facet zareaguje), albo chociaz to, ze to jest sprawa..

co do flirtowania to musicie sie przemoc. Przeciez to nie musi byc zobowiazujace i nie musi sie konczyc w lozku, czy zwiazkiem. Po prostu tak na poprawe humoru.

co do samotnosci w zwiazku to ja sie z TZetem od 2 lat widuje tylko w weekendy co prawda spedzamy ze soba prawie caly.. ale). Jak jest sesja to nie widujemy sie prawei w ogole przez ok miesiaca (mam nadzieje, ze teraz tak nei bedzie bo wariuje). Codziennie ze soba gadamy- gg. skype itp. Czasem on wpadal jednak na chwile. Zawsze mu ufalam, ale teraz sie boje go tak zostawiac.. po tym wszystkim co bylo..

PS: ja nie moge sie od rana skupic przez moj sen,a mam sporo nauki

Edytowane przez lea88
Czas edycji: 2010-01-12 o 13:35
lea88 jest offline Zgłoś do moderatora