Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-12, 16:04   #1858
KaasiaaK
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
no i dobrze. To na pewno dobra decyzja. Kamień spadł Ci z serca? bo mi tak jak zrezygnowałam z bio.
powiem szczerze, że tak mimo, iż nie miałam nigdy problemów z bio.. ale teraz jestem pewniejsza chemii

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
tylko o maturze i planach
widzicie żbiki, niektórym na prawdę brakuje rozmowy o nałuce, szkole, studiach, planach i jeszcze raz o nałuce no cóż, tak też bywa my za dużo spamujemy o głupotach zamiast niepotrzebnie sie nakręcać...

o naszych planach chyba już dawno wałkowałyśmy temat

btw: poprosiłabym o wykreślenie z moich planów na 1. str. biologii

chodziłam dzisiaj po szkole po sklepach obuwnicznych i kurde wszystko szpile 10cm
jedne fajne, co prawda palec zakryty, ale ładne, obcas niski, biorę tego buta, a tam obcas w jakiś pseudo diamencikach

muszę za godzinę jechać do ciotki, bo brat o ten kredyt się stara i ciotka jest drugim żyrantem i jakiś papierów brakuje mój brat to zawsze o wszystkim pamięta ;//

powiedziałam dzisiaj sorce od bio, że rezygnuję z tego przedmiotu na maturze, tylko się pytała dlaczego, to jej powiedziałam.. i nic więcej nie mówiła.. a myślałam, że będzie mnie namawiać czy coś..