2006-04-15, 09:39
|
|
Rozeznanie
|
Co będzie odpowiednie? pielęgnacja cery trądzikowej
Zalozylam ten watek gdyz niemoge poradzic sobie z pielegnacja cery Wiem,ze najlepiej bedze wybrac sie do dermatologa lub nawet kilku albo do kosmetyczki ale chcilabym zaczerpac rowniez informacji od Was.Wiec zaczynam; Lecze sie u dermatologa juz rok,czesniej przepisywano mi tylko jakies masci na tradzik i to wszystko.Moj obecny lekarz przepisal mi tetracykline i plyn i papke robiona w aptece.Tradzik rzeczywiscie zniknal po antybiotyku,a leki robione w aptece stosuje do tej pory.Tylko problem polega na tym,ze one strasznie wysluszaja skore,probowalam wielu kremow,jednak nic niepomaga.Skora peka,luszczy sie .W koncu zakupilam kremy z Iwostanu,jeden nawilzajacy o przedluzonym dzialaniu,drugi na noc z witaminami troche tlustawy.Wszystko bylo dobrze przez kilka pierwszych tyg.a teraz robia mi sie takie malutnie czerwone kropeczki jakby zapchane pory Niemam juz sily Nadodatek mam cere wrazliwa,i bardzo plytko unaczynkowiona,z czerwonymi policzkami Zbyt duze oczyszczanie teraz nejest dobre.Prosze o pomoc,jaka ta cere w koncu jest:tlusta,sucha;(Czeko powinnam, unikac i jak ja pielegnowac
|
|
|