Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-12, 19:14   #2013
winyl
Zakorzenienie

Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
normalnie kosztują coś ok 65 zł, ja dzięki kodowi z rossa kupiłam je za 38. jak chcesz, moge podać Ci kod, bo chyba jest jeszcze ważny.

Stosuje się je 2 razy dziennie przez tydzień. na początku odczuwałam nadwrażliwośc, ale to minęło.

W życiu nie miałam tak białych zębów
Zaraz, zaraz, o czym mowa? Białymi zębami jestem BARDZO zainteresowana .

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
jestem i ja

AcutoPeperone zaproszonko wysłane

PaLLitQa fajne te maski macie

wiecie co? pamiętacie jak mnie ta fryzjerka załatwiła? jednak nie odchodzi i zostaje.. byłam dziś u niej i do niej będę szła się czesać.. w sumie to bardzo się cieszę, bo to najlepsza fryzjerka w moim mieście.. salon l'oreal.. a nie tak jak musiałam iść wcześniej się zapisać w jakimś 'zakładzie fryzjerkim' gdzie było wolne.. także się cieszę, jeden problem z głowy
Ja pamiętam! A widzisz, tak na nią narzekałyśmy, a tu proszę, miła niespodzianka .

Cytat:
Napisane przez plesiunia Pokaż wiadomość
Bo tak zawsze jest, jak nie kupowałam czerwonych majtek to pełno ich wiedziałam i w sklepach i na bazarach. A teraz nigdzie nie ma jak już to właśnie stringi ale ja mam wrażenie że nie czułabym się zbyt komfortowo w nich, znalazłam fajne zabudowane z koronki ale najmniejszy rozmiar to XXL a myślałam że w takim sezonie przedstudniówkowym będzie ich najwięcej
Zauważyłam ostatnio taką prawidłowość - jeśli czegoś nie chcesz kupić, to widzisz tego pełno, a jak chcesz kupić, to nie ma. O czymkolwiek nie pomyślę, to wiecznie tak jest! :P Np. chodzę po sklepach i wydaje mi się, że wszędzie są np. czarne rurki, a jak chcę kupić, to okazuje się, że nigdzie nie ma, no jak to jest?! :P

Cytat:
Napisane przez EwelinQsia Pokaż wiadomość
Xtase, chyba nie zaglądałaś do klubu, napisałam Ci która to ta królowa na filmiku I jeszcze ją ładnie widać w 11 sekundzie po lewej Więc jak chcecie to możecie zobaczyć wszystkie która to naczy te z klubu :P
Zaraz zobaczę, która to!

Cytat:
Napisane przez karcia94 Pokaż wiadomość
noo to te zdjecia pobu sukienek
Mi się chyba bardziej podoba ta siwa, aczkolwiek czarna z jakimiś wyraźnymi dodatkami może wyglądać pięknie .

W życiu bym się nie spodziewała, że tak ciężko będzie znaleźć czerwone majtki :P.

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora