Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Deichmann,nowe muszkieterki, ubrania+dodatki.NOWE!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-13, 02:54   #5
mysiamysia
Wtajemniczenie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Deichmann,nowe muszkieterki, ubrania+dodatki.N

!!!nowe!!!! Dokładka 14 stycznia!!!

od razu z gory przepraszam ,ze tak wygniecione rzeczy

1.Chabrowa bluzeczka rozmiar s/m,stan idealny,gdyz w ogole jej nie nosilam,oderwalam metki...prezent nietrafiony
2. koszulka ze sklepu internetowego,swietny materiał,rozmiar L choc moim zdaniem M ,bo ja nosze zawsze M i na mnie pasowała kupiona pod wplywem chwili,nie mam jej do czego nosić juz Zalozona doslownie raz. (ps. mojemu chlopakowi strasznie sie nie podoba przez ten nadruk hehe)
3. szara kimonkowa bluzka,rozmiar M/L
4. tunika Reserved ,ze dwa razy noszona,jednak nie mój kolor... rozmiar M. marszczenia na rekawkach fajne,gdyby byl to inny kolor to na pewno bym jej nie oddala bo swietnie sie uklada
5,6,7. bluzeczka na szelkach,Vila ,rozm. M
8,9. bluzeczka Pretyy Girl z lejącego sie materiału,stan bardzo dobry, rozmiar M
10. niepolskie kupione w polskiej galerii rozmiar 4, na polskie to bedzie L chyba,stan bardzo dobry.sliczny kroj z guziczkami , ozdobnymi kieszonkami na dole i marszczeniami pod biustem i na ramionach.

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

Edytowane przez mysiamysia
Czas edycji: 2010-01-14 o 02:19
mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując