Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wasi rodzice
Wątek: wasi rodzice
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-15, 14:04   #2
zizou
Zakorzenienie

Dot.: wasi rodzice

moi rodzice poznali sie w liceum. chodzili do jednej klasy. mama pochodzi z 'rodziny z tradycjami' a tata to goral ktory wyemigrowal do krakowa :P obydwoje mieli szczesliwe dziecinstwo. mama jest jedynaczka wiec nigdy niczego jej nie brakowalo, tata, jego rodzice i rodzenstwo przeprowadzili sie do krakowa kiedy najstarsza siostra taty zaczynala studia. babcia to krakuska wiec powrocila do rodzinnego miasta rodzice sie poznali kiedy mieli po pietnascie lat a kiedy mieli po siedemnascie to zostali rodzicami na swiat przyszla moja starsza siostra dziadkowie ze strony mamy bardzo im pomagali, rodzice skonczyli studia, dorobili sie swojego mieszkania, dziecko roslo... potme uznali, ze pora pomyslec o drugim dziecku i na swiecie pojawilam sie ja

moi rodzice nie ukrywaja, ze byli bardzo nieodpowiedzialni. a historia o wczesnym macierzynstwie jest mi znana od malego. zadna z corek nie poszla w slady rodzicow

mysle, ze nam moich rodzicow. zawsze chetnie wspominaja czasy swojego dziecinstwa i mlodosci 'z dzieckiem pod pacha'
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując