Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pytania, pomysły i sugestie dot. funkcjonowania podforum
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-13, 14:35   #395
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl
Dot.: Pomysły i sugestie dotyczące funkcjonowania podforum

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
nie no, to w ekstremalnych przypadkach, jeśli zapotrzebowanie będzie ogromne
co do podwieszania wątku - można będzie podwiesić z organizatorkami najbliższych rzutów
poza tym kolejny rzut nie musi się rozpoczynać 5min od zamknięcia starego - mi chodziło bardziej, że nie można zbierać chętnych dopóki stary się nie zamknie, czyli nawet i w tydzień po poprzednim, jeśli zapotrzebowanie będzie umiarkowane

a co do mnie - to ja od razu mówię, że na 99% chciałabym wziąć jakiś rzucik koniec stycznia/początek lutego
Widziałabym raczej formę z ustalonymi i podwieszonymi wcześniej terminami rzutów, starać się mimo wszystko jakoś to usystematyzować. Ok, 2 miesiące to za duży odstęp czasu, spoko, pomysł odpada.
Jednak wolałabym aby wątek nie zaczynał się zawsze wtedy kiedy jest nagły, niekontrolowany zryw, a były ustalone jakieś terminy (Co nie wyklucza jednak wątków dodatkowych).
Podwieszona lista z terminami sprawi że każdy będzie mógł przemyśleć i przygotować sobie listę potrzebnych atomków na dłuższy okres czasu, przygotować się finansowo na rzut.

HulaGirl rusza dziś wieczorem ze swoim wątkiem., z tym ze będzie wysyłać dopiero w lutym, więc wątek będzie co jakiś czas podnoszony.
Ja widziałabym następne rzuty np. tak:
Start wątku (poniedziałek):
25.01 -
8.02 -
22.02-

potem jeśli sytuacja zostanie opanowana, proponowałabym, jeden wątek na 3 tygodnie:
15.03 -
5.04 -
Myślę że rzut dzisiejszy HulaGirl i 3 rzuty(jeden co 2 tygodnie) uspokoją sytuację.

Potem można wstępnie ustalić terminy rozpoczynania rzutu co 3 tygodnie.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2010-01-13 o 14:46
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora