2010-01-13, 16:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
ja nawet nie oceniałam gwiazdeczki tylko radziłam co może być kompromisem a znowu wyszło że jestem ta niedobra  rozumiem, że wasze wesela można urządzić sympatycznie, ja nie mam miłej rodziny, mieszkam z rodzicami, nie mam pojęcia w jaki sposób miałabym oszczędzić na wielkie wesele. Jeśli to ma być mój dzień to musi być za moje pieniądze, więc w grę wchodzi tylko obiad. Jeśli zamieszkam poza domem to i tak studia mam tak zawalone zajęciami, że to rodzice musieliby płacić za mieszkanie i wyżywienie, co oznacza, że pieniądze na ślub mogłabym tylko oszczędzić latem. Może do tego wedding.tv zapraszają tylko malkontentki, bo chociaż ciepłe danie wnoszą kelnerzy to one skarżyły się, że musiały i tak kroić tego świniaka i roznosić talerze najważniejszym gościom.
W ogóle, po co brać kredyt na 10 lat dla zabawy najwspanialszej nawet rodziny ?
buuuuty !!! http://free2night.net/Weird-and-Sexy-shoes.html
|
Tylko bez robienia z siebie ofiary. Dobra? Bo mam na to alergię. Wyraziłaś się bardzo niemiło odnośnie marzenia Gwiazdki i uraziło nas to. Teksty o fb, nk itp. były naprawdę niepotrzebne. Nie oceniaj kogoś swoja miarą, to, że Ty masz fatalne stosunki ze swoją rodziną i rodziną TŻta nie oznacza, że inne dziewczyny nie mogą mieć dobrych relacji.
Nie wiem co to za wesela, ale na tych na których ja byłam państwo młodzi tylko "kroili" tort do zdjęcia. Resztą zajmowała się obsługa.
Każdy robi wesele na miarę swoich możliwości. Nie słyszałam także, że ktoś zaciągał kredyt na 20 lat w celu sfinansowania tego.
|